Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Rendben lesz minden!!! Máshogy nem is lehet!:)
Én is úgy mentem be.És úgy is lett. Vigyorogtam mint a vadalma,azt hitték a szülésznők,nem is szülni megyek.:D
Kíváncsi vagyok nagyon hogy vajon mikor kellesz mennünk! És mennyit mozgott már a baba? Nekem még ma nem nagyon aktív!
Ne izgulj, minden oké lesz. bár megértem, hogy mr nagyon várod :-)
Hát jah!! Én is kiszedném rögtön a kezükből :)))) Jaj remélem minden oké lesz minden úgy fog menni ahogy menni kell!! Ááá izgulok nagyon!!!
Gondolhatod,mikor 3-4 felnőtt körülállja és : babuci-babuci,brümm-brümm, dá-dá, ááááááá, ééééééé, Dórika-Dórika stb.:)
Az valami leírhatatlan..Ott feküdtem és nem tudtam elhinni.Apuci elvágta a köldökzsinórt és kérdezték kérem-e,vagy csak mosdatás után.Gondoltam ezt ugye nem komolyan kérdezik.:) Ha nem adják elvettem volna.:D Olyan csodálatos volt magamhoz ölelni.:D
Elhiszem :))) Bizti csodálatos volt mikor megláttad a pici lányt!
Az ám!
Holnap megyünk a védőnőhöz,megméri.De kb 7kg és olyan 66cm körül lesz.:)
Amúgy egy pillanat alatt "hülyét" csinál a családból.:) Mindenki bohóckodik,gagyarászik,vicces képeket vág neki.:)
Másra ne is gondolj.Mikor nyomni kellett,ugye az ember erőlködik,nyög.Aztán mondták,hogy semmilyen hangot ne adjak ki,mert az mind az erőből vesz el és hogy hosszabban kitartani a nyomást. Először nem sikerült.Aztán mondták,hogy vigyázni kell nehogy elfáradjon a baba. Na ez akkora erőt adott,hogy az hihetetlen.Hogy neki ne legyen baja. És igazuk volt.Pillanatok alatt kint volt a tündérem!
Jaj egyem meg, már tiszta nagy lány! :))))
Jaj már nagyon várom hogy menni keljen, mert már annyira kíváncsi vagyok mindenére... :DDD Igaz nagyon félek, de csak az fog a fejemben járni, hogy a kisbabámért mindent!!!
Dóri még náthás,de jó kedvű,állandóan gagyarászik.:)
Imádom!!!:)
Készül a baba kifelé.:)
Én annyira reménykedek,hogy szülhessek mégegyszer. Fáj,de valami csodálatos az egész!
Amúgy jól vagyunk, a derekam fájdogál és picit keményedik a pocak...
Nyugi,nincs baj.
Amúgy hogy vagytok?
:D Okké küldöm:))) Nem nagy cucc volt megcsinálni. Itt hoxán néztem ki a receptet! Magam vagyok itthol és mondom már csak sütök valami azzal is telik az idő. Igaz nem tartott sokáig :)
Küldhetnél fénypostával :-)
Rákóczi túróst csináltam, nagyon jól sikerült így elsőre, fincsi lett!
Szia! Holnap mindenképp megemlítem a dokimnak megyek nst-re. Annyira megijedtem :S
Sziasztok!
Remélem jól vagytok. Szorítok a nemsokára szülő kismamáknak!
Ada: itt a végén már normális ez a barnás folyás,tágulsz.Lehet nyílik a belső méhszáj is.Nekem is volt,főleg a vizsgálat után.De az is lehet,hogy a nyákdugó szivárog.Dokinak majd említsd meg.
Akkor szerintem biztos csak a nyákdugó volt. Mit sütöttél? Én most maciszőnyeghez készítem a szabásmintát.
Bocsi sütit sütöttem :))) Voltam azóta pisilni is és nincs semmi... :)
Nekem minden fordulásnál kimegy az álom a szememből és kell legalább negyed óra, hogy visszaaludjak és ez kb óránként. Közbe meg olyan zagyvaságokat álmodok, hogy az hihetetlen. De ezek az álmok is attól vannak, hogy már nagyon szeretném, ha megszületne. Pedig utálom a kórházakat, még látogatóba se szívesen megyek, kivéve most.
Én február 5re vagyok. Nekem is nehézkesek az éjjelek. Nehezen tudok már megfordulni.. Én is szeretnék már túl lenni rajta.
Ja és ne parázz, mert nincs semmi baj!!!!
Február 2-re. De nagyon bízom benne, hogy hamarabb jön, az éjszakáim egyre borzalmasabban telnek. Ezáltal a nappalok se túl jók, mert folyton az álmosság kínoz. De a fekvés meg mindenhogy kényelmetlen. Szóval mivel már nem számítana koraszülöttnek jó lenne, ha a héten megszületne. Csak ne holnap.
Persze holnap nst-n a dokimnak mindenképp megemlítem a barna folyást! Csak ilyenkor annyira beparázok hogy úgy érzem még a holnapot sem bírom megvárni... Te mikorra is vagy kiírva?
Nem hiszem, hogy gond lenne, de azért majd említsd meg, ha legközelebb mész valami vizsgálatra. Az izzadás meg nem tudom mitől lehet. Én bíztam benne, hogy talán annak a jele lehet, hogy az éjjel elindul kifele az úr, de nem így lett.
További ajánlott fórumok: