Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Szia!
Biztosan miatta,nagyon drukkolunk.Mikor mész a dokihoz?
Sziasztok én meg csak folsavat szedek vassal....
jaj ma megyek a vérvételre de 2 óránként kinn voltam pipilni!!!Hátha a baba miatt!!
Szerintem ha tehetné kalitkába zárna.:)
Én is így vagyok ezzel.Főleg a főzelékre kattantam rá mostanában,meg a gyümölcsökre.
:DDDD
Egyébként a húsokat most én se kívánom, inkább levesek, főzelékek, tészták...
Tényleg,téged nem őrjít meg a féltésével a párod?
Én néha már kivagyok..:) Ha apa azt látja,hogy a zokni,picit szorít,már szedi is le a lábamról és elteszi.Ha 25fok van a szobában,és 2cm-t kilóg a derekam,már körbeteker takaróval.Múltkor vendégségben voltunk,harisnyazokni volt rajtam és ugye le kellett venni a cipőt,ő meg állandóan húzott a szőnyegre és azt hajtogatta,hogy meg fogok fázni.:D
Én is mindig hasonalvó voltam, most meg már kénytelen vagyok vagy oldalt, vagy háton aludni, szerencsére így is megy :) Szopipárnát meg már ki is néztem magamnak, de mivel cuki rózsaszín volt, addig nem vehetem meg, amíg nem tudom biztosan, hogy az kell :)
Amúgy nálunk anyós kész... Kapott a munkatársaitól névnapjára egy rózsaszín fotóalbumot, mondom neki, és ha fiú lesz? Erre azt mondja, lány legyen, különben kitagadja a fiát... Persze viccesen, de szerintem ez egyáltalán nem vicces... Annyira lányt akar, komolyan, már örülnék, ha fiam lenne... :-S
Szegény gyerek...
Na lépek dolgozni, szép napot nektek :)
pusz
szerintem jó kis találmány :)
biztos fogok venni
régen volt itt az apróhirdetésnél aki csinált ilyeneket és elég olcsón lehetett venni (kb féláron mint ahogy én láttam eddig) de eltűnt :(
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?