Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Pozitív Klub + :) (beszélgetés)
Nálam van:))+Vagy megijedt a Medvétől:))+
Mondtam, hogy nem magyarázok semmit. :)))+
Tőgyesem ne bántsuk egymást:)+
Na most csupasz vagy szőrös?:))+
Magyarázod a bizonyítványod?:)+
Akkor játsszunk!:))+
Akkor húzzál gatyát, és az asztalon a hideg limonádé. Ha szerencséd van, fagyi is maradt :)))+
"Na, jó... humorod sehol... nem érted még mindig? Ilyen már nincs is! Próbálj meg mondatot értelmezni! Általános iskolában alsó tagozatban is már tanítják:D"
-Idézet tőled :)))+
Most mit nem értesz? Játszunk :)))+
Attól függ, mennyire jó a szemed:))++
Pl most a napon süttetem a csupasz szőrős seggem:))+
Én látok itt egyedül világossan?:))+
Játék?..nem annak tűnik.
De lehet én meg a játékot nem értem:)+
És mennyire jól esik :)))+
Még ha Medve is itt lenne, hogy kicsit megcsipkedjük, olyan lenne, mint a régi szép időkben :))))+
Nyugodtan békén is hagyhattok, eddig sem beszélgettünk:)+
Na jó, ha nem szereti, ha fésülgetik és cuki ruhákat adunk rá, megegyezhetünk más opciókban. Tetszik ez a gésás vonal :)))+
Hagy játsszunk már!...ez régen is így volt, senkit nem zavart...nem kell mindenről azt gondolnod hogy Rólad szól:))+
Egyszerűen hiányzott már egy kis játék:))+
Én nem magyarázok semmit. Buta és humortalan vagyok, nem akarok én magyarázkodni :)))+
De még mindig nem értem, hogy ebben a családban Medve mi nekem. :)))+
Hisz azt mondtad, hogy nem lehet a bátyám. Mikor utoljára szétnéztem az ebédlőasztalnál, nem ült ott, ezért nem a férjem és nem a fiam. Apám se lehet... Könyörgöm, áruld el, hogy a családom tagja! :)))+
:DDD Húha!...húha!...ez újabb kérdést vet fel:))+
Azt nem tudom :)))+
Okos vagy, örülnék, ha a nővérem lennél. Hanna cuki is, okos is, ha hagyja, hogy fésülgessem, lehetne a kis húgom :)))+
Még mindig testvérekről álmodom... :)))+
Rávilágítottál a lényegre, de végül is itt nem kell izgulnom mert jó kezekben vagyok.....és titkot is tudtok tartani:))+
Nem kell magyaráznod...ez nem humor volt, hanem kötekedés, ami -ahogy látom- folytatódik :)+
:D A lötyi az lötyi...az én felfogásom szerint...ne zökkents ki a gondolatmenetből!:))+
Kicsit határozatlan vagy ma Okászánom :D+
Ja, és humorom sincs :))))+
További ajánlott fórumok: