Pozitív Clearblue teszt, más márkák pedig negatívak? (beszélgetés)
Szuper! 🙂
Most már nyugodj meg. Mit mondott az orvos, miért nem jött meg?
Nem úgy van, hogy 10 perc után már nem értékelhető az eredmény?
Szerintem ha terhes lennél, mindegyik tesztnek pozitívnak kellene lennie.
Én régóta Yadine-t szedek, és nekem is hullámzó a menzesz erőssége.
4 évvel ezelőtt egy trauma miatt 3 hónapra teljesen kimaradt, de kajakra nulla, semmi sem volt. Én is megijedtem, de magától rendeződött.
Orvos tud majd erre okosat mondani. Megborultak a hormonok, ha csak barnáztál mensi helyett múlt hónapban.
De hcg-t mutatott most halványan, az nincs csak úgy magától a szervezetben. Próbálj nem stresszelni, mindjárt holnap. Kitartást, remélem olyan híreket kapsz, amit szeretnél.
Drovelis fogamzásgátlót szedek már három éve, a megvonásos vérzésem mindig megjött. Most viszont már a második hónapja, hogy nem jön meg a menstruációm. Múlt hónapban csak nagyon, nagyon kevés barnás vérzésem volt, és kétszer is negatív viola tesztet csináltam. Most három napja kellett volna megjönnie, de ismét semmi… Most csináltam egy Clearblue tesztet. A képen nagyon vékony vonal látszódott kb 10 perc után (alul a link a képhez) Aztán ezt követte egy negativ viola teszt aztán egy clearblue teszt amin ismét ez a nagyon vékony vonal látszódott. Utána X-Epiles tesztel is teszteltem az egyértelműen negatív lett. Holnap már van időpontom dokihoz de nagyon stresszelek a vékony csík miatt a clearblue teszten. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? 2 hónapos terhességnél már nem lehetne ennyi negativ teszt nem?
files.fm/u/jhsx2uju9u
További ajánlott fórumok:
- A Clearblue terhességi tesztről...
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Csináltam egy vizelet sugaras Clearblue tesztet
- 2 hete késik a mensim, a tesztek negatívak, mi lehet a baj?
- 15 napja késik, de a terhességi teszek negatívak!
- Clearblue teszt pozitív vagy negatív?