Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pozitív Clearblue teszt, más márkák pedig negatívak? fórum

Pozitív Clearblue teszt, más márkák pedig negatívak? (beszélgetés)

jan. 23. 09:01
Szerintem érdemes 1-2 hónapot kivárni, hogy mi lesz. Nőből vagyunk, a hormonok irányítják az életünket és bármi, tényleg bármi képes bekavarni.
jan. 23. 09:00
Tegnap pont belefutottam egy írásba máshol, ahol azt mondta valaki, hogy a clearblue-n 10 perc után száradási csíkok vannak. Eszembe is jutottál, hogy mi lehet veled. Örülök, hogy a várt eredményt kaptad.
14. ~ Luna ~ (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 23. 08:30
Simán lehet a fogamzásgátló miatt. Szerintem várj pár hónapot, hátha magától rendeződik.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - ~ Luna ~)
jan. 23. 05:18
Sajnos arra nem tudott semmi konkrétat mondani. Megvizsgált és az ultrahangon minden rendben volt. Hormonális ingadozásra fogta. Szerinted menjek el másik orvoshoz is emiatt?
12. ~ Luna ~ (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 22. 19:51

Szuper! 🙂

Most már nyugodj meg. Mit mondott az orvos, miért nem jött meg?

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - ~ Luna ~)
jan. 22. 18:26
Nem vagyok terhes 😊
10. ~ Luna ~ (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 22. 13:48
Mikorra mész az orvoshoz?
jan. 21. 18:24
Én is ebben bízom hogy a többi tesztnek is pozitívnak kellett volna lennie ha terhes lennék. Viszont a clearblue teszt kétszer is ilyen vékony csíkot mutatott…és ilyen még sosem volt hogy ne jött volna meg a menstruációm..nagyon aggódom :(
8. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 21. 18:13

Nem úgy van, hogy 10 perc után már nem értékelhető az eredmény?

Szerintem ha terhes lennél, mindegyik tesztnek pozitívnak kellene lennie.

Én régóta Yadine-t szedek, és nekem is hullámzó a menzesz erőssége.

4 évvel ezelőtt egy trauma miatt 3 hónapra teljesen kimaradt, de kajakra nulla, semmi sem volt. Én is megijedtem, de magától rendeződött.

jan. 21. 18:01
Sajnos át kellett raknom az időpontom holnapra. Már hétvége óta stresszelek, bemagyarázom magamnak hogy hányingerem van, a teszt biztos pozitív volt. Remélem holnap végre megnyugodhatok.
6. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 21. 09:52
Mit mondott az orvos?
5. Ágio8405 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 19. 13:42
Igen, az biztos.
jan. 18. 21:24

Orvos tud majd erre okosat mondani. Megborultak a hormonok, ha csak barnáztál mensi helyett múlt hónapban.

De hcg-t mutatott most halványan, az nincs csak úgy magától a szervezetben. Próbálj nem stresszelni, mindjárt holnap. Kitartást, remélem olyan híreket kapsz, amit szeretnél.

jan. 18. 20:34
Viszont 2 hónap után már minden tesztnek ki kellene mutatnia, nem?
jan. 18. 20:29
Nekem anno a clearblue előbb kimutatta, mint a többi.
jan. 18. 18:55

Drovelis fogamzásgátlót szedek már három éve, a megvonásos vérzésem mindig megjött. Most viszont már a második hónapja, hogy nem jön meg a menstruációm. Múlt hónapban csak nagyon, nagyon kevés barnás vérzésem volt, és kétszer is negatív viola tesztet csináltam. Most három napja kellett volna megjönnie, de ismét semmi… Most csináltam egy Clearblue tesztet. A képen nagyon vékony vonal látszódott kb 10 perc után (alul a link a képhez) Aztán ezt követte egy negativ viola teszt aztán egy clearblue teszt amin ismét ez a nagyon vékony vonal látszódott. Utána X-Epiles tesztel is teszteltem az egyértelműen negatív lett. Holnap már van időpontom dokihoz de nagyon stresszelek a vékony csík miatt a clearblue teszten. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? 2 hónapos terhességnél már nem lehetne ennyi negativ teszt nem?

files.fm/u/jhsx2uju9u

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook