Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Pörkölt mogyoró recept

Pörkölt mogyoró recept

A Pörkölt mogyoró hozzávalói:
személyenként:
2 cl Amaretto likőr
2 cl kakaó krémlikőr
2 cl tejszín
2 cl tej


A Pörkölt mogyoró elkészítési módja:
Öntsük össze az Amaretto likőrt és a kakaólikőrt a tejszín és a tej keverékével. Forrósítsuk fel, de ne forraljuk, mert a tej bőrösödik. Ezt az italt sem kell tűzforrón fogyasztani, akár vacsora előtt is elkészíthetjük.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A pörkölt mogyoró elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook