Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Pórés busaszelet recept

Pórés busaszelet recept

Elkészítési idő 55 perc

Kalória 593 kcal

A Pórés busaszelet hozzávalói:
1 kb 2kilós busa,2evőkanál olivaolaj,a kiskanál halfűszer,1mokkáskanál bors,só,szerecsendió,4-5 szelet lehetőleg bacon (de lehet másmilyen vékonyra szelt szalonna is),1húsos zöldpaprika,és egy kevés póréhagyma.


A Pórés busaszelet elkészítési módja:
A halat lefejtjük a bordáiról,de nem szeljük fel,és a bőrét is hagyjuk rajta,hogy ne essen szét.Az edényt,amibe sütjük,kikenjük olivaolajjal,belefektetjük a halat és megkenjük a fűszerekkel,ezután fél óráig állni hagyjuk.Aztán betakarjuk a szalonnával,rákarikázzuk a paprikát és a póréhagymát.Fedő nélkül kb 25perc alatt megsütjük.


Kategória: Halas ételek receptjei


A pórés busaszelet elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook