Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Ponty variáció recept

Ponty variáció recept

A Ponty variáció hozzávalói:
60 dkg ponty
1 tejföl
só, bors, citromlé, babérlevél


A Ponty variáció elkészítési módja:
A megtisztított halszeleteket sóval, borssal, citromlével ízesítjük, és finomra morzsolt babérlevéllel meghintjük. A kimargarinozott tűzálló tálba tesszük, bevonjuk tejföllel, majd előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük. Margarinos burgonyával, vagy vegyes zöldségkörettel tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A ponty variáció elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook