Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pongyolás csirkemell recept

Pongyolás csirkemell recept

A Pongyolás csirkemell hozzávalói:
2 db csirkemell
2 cs
réteslap 20 dkg gomba só olaj kakukfű
3 tojás
bors kevés liszt
hagyma


A Pongyolás csirkemell elkészítési módja:
Csikemellet kifilézem és ketté vágom /lesz 8 szelet/ hagymát apróravágom és kevés olajon meg dinsztelem aproravágott gombát rádobom sózóm,borsozoma tojásokat ráütöm meg sütöm. A csirkemellet sózóm borsozom kakukfüvel bedörzsőlöm pici lisztbe hempergetem és kissé elő sütöm, a réteslapot négybevágom /20X20 cm.kb/ az előkészitett husok alá helyezem mindegyik húsikára teszek egy-egy evőkanál gombát és ráhajtom a réteslapot ha kell akkor fogvájoval rögzitem. olajjal meg kenegetem és tepsibe rakva meg sütöm szép pirosra. Francia salátával tálalom.

Ugyan ezt meglehet csinálni réteslap nélkül akkor csak egy szelet sonkát és reszelt sajtot teszek rá és ugy sütöm meg


Kategória: Húsételek receptjei


A pongyolás csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook