Pokrivtsák Mónika módszere (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ugye nem mozgás nélkül képzeled? Szerintem az ilyen-olyan csodatermékek max. mankónak jók. Ezalatt azt értem, hogy magadnak kell elindulni a jó úton és persze utána már egyszer-egyszer bevethetsz valami módszert, hogy megtörd a monotonitást vagy éppen javítsd a hatékonyságot. Viszont nem ajánlom, hogy ezzel kezd. Két hét protein turmixos böjt után 91 kiló helyett kb. 87 és akkor mi van? 65 kilóig meg nem böjtölhetsz egyfolytában, nem ihatsz 4 hónapig, hogy lefogyj az álomsúlyra. Arról nem is beszélve, hogy a mozgás nem csak a bőrödet tartja kondiban, hanem az immunrendszeredet, a testedet, a pszichédet (és addig sem eszel, amíg edzel:).
Én átnéztem jó pár fogyós mérlegelőt. Nagyon sokan estek abba a hibába, hogy 2 hétig csak ittak, lefogytak 4-6 kilót, aztán egy-két hónap múlva visszahízták az egészet és kedték előlről.
Persze, elhiszem, hogy 90 kiló felett minden csábítóan hangzik, ami arról szól, hogy csettintésre lefogysz és még mozogni sem kell. Hidd el tudom miről beszélek 3 hónappal ezelőtt több voltam mint te, most meg kevesebb, de azért, mert 3 hónapja minden nap 1-2 órát edzek és próbálom a kajálást is racionalizálni...
jó napot!
Én 38 éves vagyok és 91 kg,ami nagyon sok,éppen ezért meg szeretnék szabadulni 20-30kg-tól.ha valakinek van valami jó módszere írja meg létszives.köszönöm szépen!
Nem veszélyes ez az iszonyú mennyiségű mesterséges protein??? Az egészséges ember szervezetének mennyi proteinre van szüksége egyáltalán? Szerintem ez a módszer nem veszélytelen.
(Ja, szerintem P. Móni kifejezetten betegnek látszik, de ez ízlés dolga.)
"1 zacskóban 15 g rkörüli a fehérje, 1-3 g közötti a ch, és 0,5-3 g"
Ezek alapján eszement drága.
Nem túl jó minőség, horror áron...
Ebből kerül 7adag 3500-ba?
Ennek a negyed, ötöd részéből kétszer ilyen jó minőséget lehet venni!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ezeket a protein porokat hol lehet megvásárolni? Már az RTL Klubnak is írtam ez ügyben de sajnos nem kaptam választ. Aki tudja legyen szíves írja meg nekem!
Nagyon szépen köszönm!
Lányok hol lehet olyan proteint venni?Kérem segítsetek írjatok nekem!Köszi!!Ja mennyibe kerül és télleg jó??
kiss6@freemail.hu-is lehet irni nagyon várom.
A www.slimport.net-en megtalálhatod a termékek leírását, és egy-két termék részletes tápanyagtáblázatát.
Ízenként különböző, de átlagosan 1 zacskóban 15 g rkörüli a fehérje, 1-3 g közötti a ch, és 0,5-3 g közötti a zsír.
Szia!
Egy doboz 3500 Ft, ebben 7 zacskó van. Napi 5-ször kell enni, tehát számold ki, meddig akarod csinálni, és enek megfelelően be tudsz vásárolni.
Sziasztok!
Én próbéltam a diétát, és tényleg működik, feltéve, ha az ember be tudja tartani...
Én sajnos elbuktam, viszont múlt héten újra kezdtem, és eddig -3 kg.
Napi 5-ször kell enni, és szerintem főleg azoknak jó, akik olyan édességmániások, mint én.
Az tény, hogy méregdrága, hiszen egy heti kaja így 17500 Ft, és persze egy hét alatt ez sem hoz csodát.
Ebben a Slimport termékben mennyi a szénhidrát, zsir, ill. fehérje? Tudna valaki válaszolni?
Itthon van egy proteinkészitményem (szuper minőségű a férejem szerint), egy adagban (31g) 1,5g zsir, 1,5g szénhidrát, és 26g protein van. Szerintetek ez megfelelne ehhez a diétához? A neve PURE WHEY Protein Stack (Champion Nutrition)
Sziasztok!
MA akadtam rá a neten a slimport termékekre.Próbáltátok?Bevált?nekem kb 12 kg kllene fogynom,és hát tudjátok sok ezer diétán túl vagyok már.Nehezn reagálok már a koplalásra is...Fontos volna ha valaki leírná ezzel a termékkel az összes tapasztalatát, mielött "bevásárolok" belőle.Várom jelentkezéseteket!pusz
Halihó!
A tudnivalókat megírtam Neked emilen, de azért néhány szó erről.
Én jelenleg szedem testsúlyfenntartás céljából, mert az eddig leadottakat szeretném tartani. Eddig ez remekül sikerült, pedig most totál nem diétázom, de tényleg nagyon nem. A következő futam az lesz, amikor a fogyiport és a tablettát ötvözve lefogyok további 5 kilót (legalábbis ez a tervem). Persze mozgás is kell hozzá, anélkül szerintem nemigen lehet fogyni.
A bogyó egyébként 8000 Ft körül van (eurós ár van megadva és árfolyamtól függ), 70 darabos és leírás alapján napi egyet kell főétkezés előtt szedni (én egy darabig napi kettőt szedtem). A króm szintet szabályozza, ami megakadályozza a májnak, hogy zsírt raktározzon, illetve segíti a szervezet zsírlebontását, emellett pedig étvágycsökkentő hatású (szerintem nagyon is az). Ja, és egy Garcinia nevezetű gyógynövény kivonatát tartalmazza.
Szóval dióhéjban ennyit róla.
Kelleme Húsvétot Nektek! 8)
Szia Katha!
Ezt a fórumot most olvastam át,és érdekelne milyen étvágycsökkentőt szedsz,megosztod velem / velünk?
Mellékhatása van nálad, és hogy lehet beszerezni, és mennyibe kerül, és még azt szeretném tudni, hogy ha abbahagyod akkor a kilók visszajöhetnek?
Mert én zsírleszíváson gondolkodtam, de a csajok annyi rosszat írtak róla, hogy nem tudom belevágjek-e vagy sem.
Köszi az infókat.
szia!
a biotech-nek melyik fehérjeporát etted? (próbáltam rákeresni a neten, de ez a biotech a gyártó, ugye? csak mert többféle terméket is találtam)
az nagyon rossz, ha fáj a gyomrod, mindenképp próbáld meg kideríteni, hogy mi lehet az oka!!
köszi az infókat!
szia!
és mennyire vagy éhes napközben? úgy értem, hogy viszonylag könnyen, vagy csak nagy önerővel tudod tartani a diétát?
(bocs hogy ennyit kíváncsiskodom, csak én is fontolgatom, hogy kipróbálom a módszert)
előre is köszi!