Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Plázahancúrok fórum

Plázahancúrok (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Plázahancúrok

1 2
2009. dec. 29. 16:42
Szerintem nagyon jó, szórakoztató kis cikk.Üde színfolt a sok uncsi között.De miért kell mindenbe belekötni...Jajj hiányzik egy vessző, jajj rosszul írtál valamit.Kiváncsi lennék ti tudnátok-e ilyet írni...Mindig mindenben a rosszat keresitek...
8. Helen S.V (válaszként erre: 5. - Mr.az)
2009. dec. 29. 16:34
Tipikus ostoba magyar.
2009. dec. 29. 16:26
Abban a 10 pontban mi a parancsolat?
2009. dec. 29. 16:23
Kérhetném a cikket a szerzőjétől esetleg cseh fordításban is, hátha azon jobban sikerül? Közel áll a szívemhez a cseh nyelv. :-)))
2009. dec. 29. 16:18

Újra egy kamu regisztráló,mondjuk annyira gyenge a cucc hogy a valódi nevemmel én se merném bevállalni.

Női sztendáppban még elmegy de az uccsó poén az totál nem valós.

Egy nő csak órák alatt talál meg egy szengő mobilt,lakáskulcsot meg.......

2009. dec. 29. 16:11

Haha, én G párti vagyok:-)

Egyébként tőlem jobban egy férfi sem utál vásárolni...

2009. dec. 29. 16:09

Az oldalbordát nem a pasikra mondják, hanem a nőkre. Bibliából való megfogalmazás, miszerint Éva, Ádám bordájából (oldalborda) teremtetett.

Amúgy a cikk jó, tartalmas, szórakoztató.

2009. dec. 29. 16:08

Részemről D válasz :D

Amúgy nem vagyok egyik csoport tagja sem :) Sokat válogatok, nem veszem meg, ami nem tökéletes, de sosem vásároltam még 3 óránál tovább :P

Valahogy érzékem van a jó cuccok megtalálására :))

2009. dec. 29. 16:03
Bizonyára minden nőnek ismerős a szituáció: oldalbordával plázabarangolásra indulni. Amíg a csajokban genetikailag kódolva van a ruhavásárlási ösztön, addig a férfiakat sajnos nem mindig hozza izgalomba, ha órákig nézelődhetnek egy butikban.
Ahhoz, hogy átérezzük az erősebbik nem rongyles-tűrését, ismernünk kell a férfiak vásárlási Tízparancsolatát.

Ugrás a teljes írásra: Plázahancúrok
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook