Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Plázacica akarok lenni fórum

Plázacica akarok lenni (beszélgetés)

2008. dec. 9. 11:44
Ha szőke lettem volna,én szerettem volna a hajam alját barnára festeni,vagy satírozni,sztem az olyan jó:)))
169. emagdi (válaszként erre: 148. - 50d0def203)
2008. dec. 9. 11:43

szerintem:

1. menj el kozmetikushoz, egyrészt kitisztítja a bőröd, másrészt tanácsokat is ad majd, hogyan, mivel ápoljad, talán még abban is, hogy milyen színekkel/márkákkal sminkelj.

ha a sminkelésben több tanácsot akarsz, menj el valamelyik smink márkaboltba, ahol általában lehet kérni tanácsadást is, és ott konkrétan megmutogatják, hogy az ő termékeikből melyik árnyalatok állnának neked jól, és azokat hogyan használd.

2. ruha: hát, ez nehezebb. egyrészt szerintem járj nyitott szemmel, és nézd meg, hogy a hozzád hasonló alkatú lányok közül ki mit hord, ami neked is tetszik, és divatosnak találod.

és/vagy menj el ruhaboltokba és próbálgass fel mindenfélét. amiben jól érzed magad, azt vedd meg.

3. ha frusztrál, hogy fehér a bőröd, járj el szoláriumba. de ne egy alkalom után akarj bronzbarna bőrt, mert ha sokszor szétégeted a bőröd, max egy bőrrákot gyűjtesz be.

4. de mindenekelőtt szerintem gondolkozz el azon, hogy miért szeretnél teljesen másképp kinézni. azért, mert te szeretnéd így, vagy azért, mert mások "cikiznek", vagy nem tartanak elég trendinek? (ha ez utóbbi, akkor szerintem nem a stílusváltás a megoldás)

2008. dec. 9. 11:43
és ilyen csatornákról még nem is hallottam:)))
2008. dec. 9. 11:42

Képet nem szeretnék feltenni.

Amiit kell tudni rólam, elmondom.

19 éves vagyok. 167cm, 60kg.

Szőkésbarna a hajam. Mások szerint egyedi, mert igazából olyan homok színű.

A szemem zöld, a bőröm fehér.

A testem arányos viszonylag, csa széles a csípőm, és nem hordok 90-es melltartót. :D

166. 'szti
2008. dec. 9. 11:42

a tévéből is jó ötletet kaphatsz: van a bbc prime-on öltözködési tanácsokkal kapcsolatos műsor illetve a reflektor tv-n egy sorozat, Lekoppintva - Öltözz úgy, mint a csillagok

a címe

165. b9662b68b3 (válaszként erre: 155. - 50d0def203)
2008. dec. 9. 11:37
Nekem az a véleményem ahogy olvastam a reglapod,azt írod hogy párkapcsolatban élsz, tehát valakinek tetszel,hisz nem lenne veled 3 éve.Ha neki jó vagy úgy ahogy vagy, akkor hagyd. Fiatal vagy még, szinte gyerek,majd változik az ízlésed.Egyébként ha meg annyir zavar a kinézeted, az ízlésed hiányossága, akkor talán keress fel egy olyant aki ért ahhoz hogy mi áll jól neked. menj el egy jó fodrászhoz, csináltass egy jó sminket, és próbálj divatosan öltözködni,persze normális határokon belül. Ehhez viszont áldozni kell időt és nem kevés pénzt.Ha ez nem megy akkor viszont fogadd el magad úgy ahogy vagy.
2008. dec. 9. 11:34
Nem vagy maradi,csak már nem a cikizésről folyik a téma,hanem komolyra fordult:)
163. 1366d1807f (válaszként erre: 160. - 3e0101a741)
2008. dec. 9. 11:33
ÓÓÓ, akkor én nagyon maradi vagyok, sokat kellene még "tanulnom".
162. b9662b68b3 (válaszként erre: 161. - 3e0ba54fb8)
2008. dec. 9. 11:32
Így van Én az életben nem kentem magamra semmi kencét, és nem égtem le sosem, sőt...
161. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 155. - 50d0def203)
2008. dec. 9. 11:31

Mindenkinek más a bőre. Én napvédő nélkül ki sem mehetek a napra, viszont ha okosan napozok hamar barnulok és sokáig marad.

A barátnőm életében nem kent még magára naptejet és egész nap kint lehet, még most is látszik a nyári barnasága.

2008. dec. 9. 11:31
edri ez a duma már lejárt:D
159. b9662b68b3 (válaszként erre: 155. - 50d0def203)
2008. dec. 9. 11:30
Szia!Ez nem teljesen így van. Én heti egy alkalommal megyek állószoliba 9 percre, és tiszta barna vagyok. Nyáron csak rámnéz a nap és barnulok.Úgyhogy ez inkább bőrtipustól függ. Ha neked fehér a bőröd akkor járhatsz te reggeltől estig akkor is megégsz
2008. dec. 9. 11:30

Lehet szép,de hamarabb sokkal hamarabb öregszik a bőrük! 15 perc után ne várj semmit! Fokozatosan kell csinálni...nem 2 hét alatt lesz szép színed:)

Én meg nem is járhatok szoliba,mert könnyen bőrrákom lehet,nah és? Inkább legyek fehér,mint rákos! Akinek nem tetszik nem néz rád..ennyi:) Ugyanugy szép vagyok fehér bőrrel,mint más barnával:)

2008. dec. 9. 11:29

Húúúúúúúúúúú, csajszikák, gondoltam benézek mégegyszer, és mit látok, már a hatodik oldalon vagyunk.

Ezt nem gondoltam volna, hogy ennyien akarnak pláza cicák lenni!

Te emagdi! Az jó ötlet, hogy rakjuk körbe az MBT cipőt csilivili kövcsikkel, de valahogyan tűsarkat kellene rá varázsolni. Akkor aztán szupi csajszik lennénk, nem gondolod?

Jujj, de édik vagytok, már alig várom, hogy talcsizzunk!

156. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 148. - 50d0def203)
2008. dec. 9. 11:29

Őszintén, milyen tanácsot vársz látatlanul? Ennél jobb ötletet senki sem fog adni, hogy menj sminkeshez, aki megmutataja milyen szinek állnak jól és megtanit sminkelni.

A fodrásznak is látnia kell a hajad minőségét, hogy tudjon segiteni, milyen frizurát lehet belőle csinálni.

2008. dec. 9. 11:27

:D

Letyke,

Valóban.Annó az volt. de manapság mit kap az ember?

Jaj, de hóka vagy..és így tovább.

Nem esik valami jól.

Egyszer mentem el szoliba, mert nagyon rosszúl esett, hogy folyton piszkálnak a fehérségem miatt.

Végeredmény:

15 perc után semmi, alig láttam valamennyi barnulást, más persze észre sem vette.

Szerintem azok a lányok egész nap a szoliba ülnek, különben nem lenne olyan szép barna a bőrük.

2008. dec. 9. 11:26
Salima! Tényleg lökj már fel 1 képet magadról:) Azért más ha látunk,írunk itt látatlanba mindent :))
153. anbene (válaszként erre: 135. - 50d0def203)
2008. dec. 9. 11:25
Hát akkor divatmagazinokat kellene lapozgatnod. De elég a Que..e is, ott találsz nagyon jó párosításokat, színben is.
152. a445f073a9 (válaszként erre: 150. - 3e0101a741)
2008. dec. 9. 11:25
Ugye? Nekem a kocsiban lesz fehér bőr kárpit.:DDD
151. Henie (válaszként erre: 148. - 50d0def203)
2008. dec. 9. 11:24
Ne add fel, mert szoknyák fazonjából is van legalább annyi féle mint a gatyából... Nekem is 23 év volt megtalálni a tökéletest:D:D
2008. dec. 9. 11:23

Én is fehér bőrű vagyok,ráadásul fekete a hajam:P:) 1 kis alapozó,vagy puder csodára képes:)

A fehér bőr a divat akkor is:DDDD

2008. dec. 9. 11:21
Na csajok lebeszéltem, jövő héten festik a kocsit rózsaszínre! Már alig várom.:DDD
2008. dec. 9. 11:21

Nézegessek a neten?

Pont ezt tettem. Csináltam itt egyet magamnak, csak buta vagyok, nem ezt a címet kellett volna adnom.

De gondoltam, a figyelem felkeltésére jó lesz.

Mit mivel kombinálok?

Nagyon sok blézert hordok más-més színben persze, és ehhez általában farmer nadrágot, az divatos manapság, meg tetszik is.

Nagyon szeretem , és tetszik a farmer mini , de nem hordhatok, mert széles a csípőm, így nem valami jól áll rajtam. :)

Pedig egy térdig érő csizmával nagyon nőies tud lenni .

Másrészt, hulla fehér a bőröm. Némi smink jó lenne, meg néha szoktam is a szemceruzát, meg szempillaspirát használni, de tetszik másokon a színes szemhéj, pirosító....stb.

Hogy nézne ki rajtam . Nem tudom milyen színeket használjak.

Kérdeztem kozmetikust, de én nehezen tudom olyan szépen megcsinálni, inkább bohócot meg nem csinálok magamból.

Vagy például milyen színű kiegészítőt vesgyek fel ehhez-ahhoz.

Milyen nyakláncot..stb.

Ilyenekre gondoltam.

147. Henie (válaszként erre: 145. - 3e0101a741)
2008. dec. 9. 11:20
uh:) ez most kicsit nagyon jól esett:) köszönöm:)
146. anbene (válaszként erre: 48. - 50d0def203)
2008. dec. 9. 11:20
Ilyet nem lehet elírni. ;)
2008. dec. 9. 11:18
Ha nem vagy elégedett az alakoddal,nézd meg Henie képét! Majd az megindít,ad akarat erőt,hha az ember AKAR ja h csinos legyen,akkor az lesz!
144. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 135. - 50d0def203)
2008. dec. 9. 11:17

Nem lett volna egyszerűbb ezzel kezdeni? Amit most irtál és a plaza cica akarok lenni között igen nagy a különbség.

Ha ennyire határozatlan van, menj el egy plaza-ba :))), próbálgass fel mindenféle összeállitásokat.

Keress olyan site-okat, ahol van online stylist tanácsadás, nem mindegy, milyen szabású a farmerod, divatos a csipőnadrág, de nem mindenkinek áll jól, ha vastag a lábad, nem jó a csőnadrág, stb. Ha nagy melled van, előnyösebb a V-kivágás, tilos a csónaknyak, stb.

Az arcod formája meghatározza, hogy milyen frizura áll jól, a szemed, a bőröd szine, hogy milyen legyen a sminked.

Ami pedig azt illeti, hogy miket hordunk itt össze a plaza macskákról, röhögj egy jót, mert ha elvonatkoztatsz magadtól, rájössz, hogy nagyon is vicces volt a topic inditásod :)

143. fda58604ed (válaszként erre: 135. - 50d0def203)
2008. dec. 9. 11:16

Keress egy kozmetikust, mert a tiszta bőr nagyon fontos. Öltözhetsz bármibe, ha ápolatlan az arcod...

Az alakodon is tudsz javítani, elég napi 20 perc torna.

Nyárra bombázó lehetsz!

Leskelődj a butikokban, ki mitől néz ki jól. Biztosan tudsz ötleteket lopni.

Nézelődj a turkálókban, a legvadabb kombinációkat ott olcsóbban beszerezheted!

Mellesleg (36 évesen) én is azt akartam először reagálni a topic címe miatt, hogy "sok sikert" :)))

142. Henie
2008. dec. 9. 11:14

Sztem is most a szoknya-harisnya és valami csizma elég jól néz ki.. ha magasabb sarkú csizma akkor sexysen nőies, ha lapos akkor aranyosan nőies.. De divatos és jó!

Vagy ami most nagyon tetszik a gatya meg hosszított felső valami övvel.. akár csizmával, akár sima cipővel..

Övvel minden rucit fel tudsz dobi és oda teszed ahol takarjon.. táska és a kiegészítők is fontosak!

Szerintem..:)

141. Ancika (válaszként erre: 135. - 50d0def203)
2008. dec. 9. 11:12
ne szomorkodj, nem téged nevettek ki, szerintem itt sok a segítőkész ember, biztos kapsz jó tippeket! :))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook