Placcolás vendéglátásban (beszélgetés)
6. tsfmvk (válaszként erre: 4. - Globus)
okt. 12. 21:44
Ez jó :)
Legalább még egy picivel okosabbak vagyunk a mesterséges "okosságnál".
5. libikóka (válaszként erre: 4. - Globus)
okt. 12. 18:36
Standolásra gondolhatott,,bár ki tudja:DD
4. globus
okt. 12. 18:13
AI véleménye:
A "leplaccol" (valószínűleg a "lepocskol" szóra gondolt, amit feltehetőleg elírt) jelentése informális, népies kifejezéssel élve valakit erősen megszidni, leszólni, vagy élesen kritizálni. Elsősorban durva, esetleg megalázó szidalmazást jelent.
Szidás, kritika: Valakit élesen bírálni, leszólni, megszidni.
Informális nyelvhasználat: Egy nem hivatalos, szleng kifejezés, leggyakrabban baráti vagy laza környezetben használják.
Példa: Ha valaki egy barátja hibáján dühös, tréfásan vagy komolyan "leplaccolhatja" a hibáért.
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 12. 15:08
Lehet ,hogy a főnök meg jobban örül ha ti csináljátok:D
Amúgy kívánságműsor?
2. dominós
okt. 12. 10:52
Szerintem, ahogy érzed-
okt. 12. 09:02
Ketten dolgozunk a kollégámmal egy vendéglátó helyen. Elég sok árú van készleten, 1-1.5 óra mire leplaccolunk. Magunk szoktunk, általában nincs gond, de lehet hogy jobb lenne közösen? Vagy inkább főnök jöjjön be és vele együtt csináljuk? Én a főnöknek jobban örülnék. Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Ausztriai munka vendéglátásban
- Akik vendéglátásban dolgoznak
- Mit gondoltok, milyen vendéglátó egységet éri meg nyitni korona után?
- Aki vezetett már presszót, vendéglátó egységet, kérem segítsen!!
- Borravaló megosztás a vendéglátásban hogy lehet igazságos?
- Mi a véleményetek a Debrecenben található Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskoláról?