Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Pizzás csiga Emese modra recept

Pizzás csiga Emese modra recept

A Pizzás csiga Emese modra hozzávalói:
A tésztához:

6 dkg élesztő
1 kg liszt
2 púpos evőkanál tejföl
2 evőkanál olaj
4,8 dl víz
4 kiskanál só

A töltelékhez:

1 flakon kecsap
30 dkg parizer
30 dkg reszelt sajt
40 deka gomba


A Pizzás csiga Emese modra elkészítési módja:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk vagy dagasztógépbe tesszük. Ha megkelt, téglalap alakúra nyújtjuk. Megkenjük kecsappal,megszórjuk origanoval,rátesszük a parizert,szeletekre vágot gombát és végül a reszelt sajt 3/4-ét. Feltekerjük mint a rétest, és kétujjnyi vastagra vágjuk. Kizsírozott tepsibe rakjuk. A korongokat tepsibe helyezzük, és sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben, 180 fokon, 25 percig sütjük.

A kecsap helyett meg lehet kenni tejfölél is,úgy is nagyon finom.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A pizzás csiga emese modra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook