Pizsamaparti! Ha pizsiben vagy, akkor kukkants be! (beszélgetés)
Menj rá juvapcsu adatlapjára kész2, és nézd meg az interaktivitását, ott van klikkelj rá!
Aztán meg ne lepődj :D
:DDD
Néha elgondolkodom, hogy ki az erősebb, én vagy a kislányom :DDD
Csakhogy egy rákocska kemény páncéljának belső része is van :))))))))))) Az pedig gyenge, és ez a jó!
:)))))))))))))))))))))))))
És merre voltatok?
kész2, tudtad, hogy szerelmes vagy juvapcsuba?
Meg van szavazva :)
Nahát...
Egyébként egy bika férfi is húúú, de azért elég egy bika is a háznál, és itt most az akaratról, makacsságról beszélek :))))
De egy rákot sem kell félteni :)))))
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Kész!!!!
:)))))))))
:)) Igen, mert az értékében rejlő biztonságot látja benne.
Én is ilyen vagyok. Nem az anyagiakat szeretem, fúj, hanem a mögötte lévő, általa nyújtott biztonságot.
A bikáknak beteges a hozzáállása a biztonsághoz...
:DDDDDD
Az ikrek társaságkedvelő, intelligens emberek, de párkapcsolataikban nem feltétlenül hűségesek.
(Nem politizálok, de a 2 nagy O.V. és Gy. F. is ikrek...)
Vigyázat, nem Magadra venni, ezek az ált. jellemzők!
Az, hogy én békéscsabai vagyok, Ő pedig budapesti, és ez sok problémát okozott most nyáron, megrontotta a kapcsolatot főleg az épp beeső körülmények. Nos, éppen az van megbeszélve, hogy fél év után hív, de tudod, ez mit jelent....pedig nagy szerelem volt :(
:(
De most akkor is :)))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Megtartom :))))) Remélem :)))
És a tesód is minőségkedvelő meg materialista? (Mint egy bikk.)
:)))))) Köszi szépen! :)
öööööö, úgy értetted, ott lehetek ahol az a borocska van? Mert bizony megkóstolnám a minőséget :)))))))))
Na,ennek örülök,ha jobb kedved lett!!:))))))
Tartsd meg jószokásnak!:)))
:)
Nekem édesanyám, és a kislányom is rák, és volt egy rák férfi is az életemben, eddig ő volt Ő. :(
Igen, a bika képes elviselni és kezelni a rák hangulatváltozásait a higgadságával és biztonságot nyújt, a rák pedig qva nagy szeretettel és átérzéssel nyújt stabilitást. Hatalmas összetartozás. :)
Jajj, jobb lett a kedvem :)))))))))))))))))
na neee :-)))
a naplómba megnézheted az üveget :-)
1999-es 6 puttonyo stokaji aszú :-)
Hát ez csak természetes , hogy itt lehetsz !! :-)))
Belemerültem a Shrekbe :-)))
További ajánlott fórumok:
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Milyen pizsiben alusznak az 1 éves "felnőtt babák"?
- Ha Te is unatkozol, kukkants be!