Piskótafánk recept

A Piskótafánk hozzávalói:
6 tojás,
6 evőkanál liszt,
5 evőkanál cukor,
1 vaníliás cukor,
sütéshez olaj.


A Piskótafánk elkészítési módja:
A hozzávalókat elkészítjük úgy, mint a piskótatésztát. Megforrósítjuk az olajat és evőkanállal nagy galuskákat, szaggatunk az olajba. Első felüket takarékon másikat nagy lángon sütjük, alaposan lecsepegtetjük, és tálra téve, csokoládésodóval tálaljuk.

Én vanília pudinggal szoktam készíteni, kicsit folyékonyabbra főzöm.
Tányér aljára puding erre rá a piskótafánk, tejszínhab és erre egy kis csokireszelék.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A piskótafánk elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook