Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Piskóta zabkorpából recept

Piskóta zabkorpából recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Piskóta zabkorpából hozzávalói:
3 tojás
3 evőkanál zabkorpa
édesítő
1 mokkáskanál olívaolaj
kávéskanál szódabikarbóna
kakaópor


A Piskóta zabkorpából elkészítési módja:
Válaszd szét a tojásokat, majd keverd ki a sárgáját. Keverd bele a zabkorpát és a szódabikarbónát,olivaolajat, édesítőszert. Verd fel a tojások fehérjét, majd a 2 masszát keverd össze. A felét keverd össze kakaóval, majd öntsd kivajazott tepsibe, és tűpróbáig süsd.

Hamar megsül, de nem lesz olyan magas, mit a sima piskóta. Egy kerek tortaformának a harmadáig jön fel ez az adag.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A piskóta zabkorpából elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook