Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Piros oldalas vajas zöldséges burgonyával recept

Piros oldalas vajas zöldséges burgonyával recept

Elkészítési idő 180 perc

A Piros oldalas vajas zöldséges burgonyával hozzávalói:
5személyre 1kg burgonya
15dkg vaj
tejföl izlés szerint
so
4-5 aprora vágott zöldpetrezsejem
oldalas 1,5kg
bors,
Virág méz
fokhagyma,
zsir


A Piros oldalas vajas zöldséges burgonyával elkészítési módja:
Burgonyát szokásos modon megfözzük majd összetörjük,mikor hült egy picit mehet bele a tejföl,so, vaj zöldpetrezsejem. Az oldalast sozzuk, enyhén borsozzuk,majd jénaiba porhanyosra sütjük.Mikor már pirosodni látszik ecset segitségével virág mézzzel jol bekenjük.Mikor piros megforgatjun és a másik felét is bekenjük ,hogy mindeggyik oldala egyformára süljön.

Csak jénaiba készitsük igy porhanyosabb.Fontos csak zsirral süssük meg az oldalast.


Kategória: Húsételek receptjei


A piros oldalas vajas zöldséges burgonyával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook