Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Pirított zsemlekocka recept

Pirított zsemlekocka recept

A Pirított zsemlekocka hozzávalói:
2 db zsemle
1 ek zsír


A Pirított zsemlekocka elkészítési módja:
Két zsemlét előbb szeletekre, majd csíkokra, végül kis kockákra vágunk. Egy evőkanál zsírt megforrósítunk, és a zsemlekockákat beleforgatva, gyakran kevergetve rózsaszínűre pirítjuk. A zsemlekockát piríthatjuk zsiradék nélkül is - szárazon - a sütőben gyakori forgatás, keverés közben.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A pirított zsemlekocka elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook