Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pikáns hagymás rostélyos, vörös borral recept

Pikáns hagymás rostélyos, vörös borral recept

Elkészítési idő 45 perc

A Pikáns hagymás rostélyos, vörös borral hozzávalói:
Kb.egy fél kg sertés hús
2-3 fej hagyma
egy deci liter vörös bor
zsír vagy olaj
1 kanal liszt
Egy kis kanál mustár
delikát


A Pikáns hagymás rostélyos, vörös borral elkészítési módja:
A húst felszeleteljük, olajon mind a két felét átsütjük, de előtte mindegyik szeletet megszórom delikáttal. Ráöntöm a bort és a hagymát, miután elvágtam 2 fele felszeletelem jó vékonyra és a hús mellé rakom, közbe ízesítem ha szükséges még sóval. Én mindent általában előre eltett sós gogossal ízesítek, így szoktam meg. Mielőtt kész egy kis kanál mustárt teszek bele és ezzel is főzöm 5 percet. Közbe meg vízzel pótolni kell míg a hús megpuhul. A végén pedig egy kis lisztet szórok rá hogy jó szaftos legyen. Krumplipürével, rizzsel és kifőtt tésztával lehet fogyasztani..A húst nem szoktam klopfolni így a szeletek vastagabbak.


Kategória: Húsételek receptjei


A pikáns hagymás rostélyos, vörös borral elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook