Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Piemonti mogyorótorta recept

Piemonti mogyorótorta recept

Elkészítési idő 40 perc

A Piemonti mogyorótorta hozzávalói:
200g mogyoro
200g tetszes szerinti fajta liszt
200g cukor vagy ennek megfelelo edesito
200g vaj
2 db tojas
Fel csomag sutopor


A Piemonti mogyorótorta elkészítési módja:
A mogyorot ledaraljuk. A tojasokat a cukorral (edesitovel) habosra keverjuk, belekeverjuk az olvasztott vajat, es a lisztet amibe belekevertuk a sutoport. Sutopapirral kibelelt tortaformaba tesszuk, 180fokon 30 percig sutjuk

Nagyon gyors es egyszeru az elkeszitese, es mindenbol 200 vagy 2 kell, igy konnyu emlekezni az adagokra.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A piemonti mogyorótorta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook