Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Piemonti csirke recept

Piemonti csirke recept

A Piemonti csirke hozzávalói:
4-6 db egész csirkecomb,
2 evőkanál oliva olaj,
fél kg paradicsom,
egy fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
babérlevél,
rozmaring ágacska,
só,
bors.


A Piemonti csirke elkészítési módja:
Az olívaolajon párold meg az összevágott vöröshagymát, utána tedd bele a zúzott fokhagymákat, kicsit forgasd át, majd tedd rá csirkecombokat (ha fogyókúrázol bőrözd le előtte). Sózd, borsozd, dobd rá a babért és a rozmaringot, majd az összevágott paradicsomot. Főzd puhára. Szedd ki a húsokat, és a mártást paszírozás után öntsd rá. Tálalás: csőtésztával, kis reszelt sajttal. Fogyókúra esetén edd köret nélkül, kis olivaolajos,citromos salátával, uborkával.


Kategória: Húsételek receptjei


A piemonti csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook