Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Petrezselyem krémleves másként recept

Petrezselyem krémleves másként recept

A Petrezselyem krémleves másként hozzávalói:
10 dkg vaj
3 kanál liszt
1 csokor petrezselyemzöld (minél több)
1 csipet só
1 csipet egész fekete bors
1 l csontleves
1 fej hagyma
3 kanál tejszín


A Petrezselyem krémleves másként elkészítési módja:
A petrezselymet mossuk meg és aprítsuk fel. Vajon futtassunk meg egy fej finomra vágott vöröshagymát. Adjuk hozzá a petrezselyemzöldet és fűszerezzük. Pároljuk 5 percig, majd szórjuk meg liszttel és engedjük fel csontlevessel. Forraljuk ki és turmixoljuk össze. Kevés tejszínnel tegyük bársonyossá. Pirított kenyérkockával tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A petrezselyem krémleves másként elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook