Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Jaj köszi! Akkor csak nem hülyeség pótolni.. banánturmixot szoktam inni és abba szoktam keveset tenni, nem sportadagot.
Ma megyek vérvételre izgulok az eredmény miatt hogy tényleg szépen nő-e a hcg. Szorítsatok.
Linda, a múltkor írtam h eszem a d vitamint írtad h te is, erre tegnap találtam orvos válaszol cikkben:
"Terhesség alatt a napi kalcium bevitel nem haladhatja meg az 1500 mg-ot a D-vitamin bevitel pedig a napi 600 NE-t (NE=nemzetközi egység). Terhesség alatt a kalcium- és D-vitamin túladagolás kerülendő, mert a folyamatosan fennálló magas kalcium-vérszint károsan hat a magzat fejlődésére. "
Szóval leállok a 4000 egységről, remélem nem csináltam bajt. Bár annyi ilyen szabály lehet, hogy lehetetlen ezt jól csinálni. Elolvasva a rengeteg előírást csoda h egészséges babák születnek pedig sokan tesznek az egészre..
Ugyanezt láttam egy Czeizel műsorban. Ő mondta, hogy ha erősek a tünetek akkor a legvalószínűbb h megmarad.
De Dióda én is örülök, jó lesz ez! Az ikrek éberen tartanak :)
Ne aggódj Dius,ezek a kezdeti terhességi tünetek,elmúlnak.
A kismanók csak napi szinten a tudtodra akarják adni,hogy mami itt vagyunk!😃
Elmúlik a hányinger majd meglátod!Boldog babák várást!😚
Ne csodálkozz,
Dius, te dupla adagot kapsz!😂😂😂
Kitartás, ez a legszebb szenvedés!😊
Puszi!😚
Azt mondják, minél intenzívebb a terhesség eleji rosszullét, annàl kisebb a vetélés esélye.
Hàt, ezek szerint most megmarad a terhességem, mert brutális ez a hànyinger. És azt meg nem tudom, ki nevezte reggeli rosszullétnek, de egy barom volt. Max. akkor kezdődik, de egész nap kitart. Sőt, estére fokozódik.
Persze nem panaszkodom, erre vàrtam évek óta! Csak nem gondoltam, hogy ilyen durva..
Szia Grosseras!
Nehogy keseregj nekem!😃Ma csoda történik veled,kapsz egy kis pöttömöt,egy új élet reményét!Ma boldogság lesz, kismama leszel higgy benne és minden rendben lesz!
Rendben kell,hogy legyen!💕
Csodás napot,ölellek!😚
Köszönöm, drága Adri!
Tudom és emiatt kaptam gyorsan össze magam!
A férjem is letolt, hogy ez nem jó a babának és ha én szomorú vagyok, akkor ő is rosszul érzi magát odabenn!
Ez kijózanított, tudom;igaza van!
Most csak rá kell koncentrálnom!
Puszi!😚
Drága Ági, ne idegeskedj, most a kis pöttömre gondolj a pociban.
Hidd el én is sajnálom és valóban dühítő, hogy ilyen információ csúszások vannak.Én még előtte vagyok de több panaszt olvastam már RF-ről és ez engem is nagyon elszomorít.
Puszi
Csodálatos!
De jó h írtál 👍🏻
Nagyon szép babavárást!
Ölelés
Melcsi, ez fantasztikus!:)
Hajrá kicsi embriók, drukkolunk nagyon!
Puszi
Most elkeseredtem, lányok!
Hazafelé úton azt mondták a telóba, hogy beülti napján lefagyasztottak egy embriót, és másnap még kettőt.
Ma megjött a riport, miszerint kettő van fagyasztva.
Ez most hogy?
Teljesen kiakadtam!
Inkább meg se küldték volna tesztig...😢
Mokix ilyen nagy már Emma?💖💖
Jó,hogy ilyen jól vagytok és örülök,hogy jelentkeztél ezzel a csodás hírrel.
Szívből kívánok további boldog babavárást!!
Puszillak!
Linda
Dius!!
Ez giga HCG❤❤❤
Tuti hogy ikrek💕💕
Jól gondolod ilyen HCG mellett nem lehet gond.
Csak így tovább kismama😊😊
Aztaaaa...😁
Ez fantasztikus hír,Dius!😊
Semmi baj sem lesz, csak dupla boldogság!😊
Ne izgulj, mert minden a legnagyobb rendben van!😚
Csajooook! Et+19 hcg: 42418!!!
Tényleg ikreink lesznek! Progi az egekben. Szerencsére semmi barnàzàs. Hétfőn uh, azért attól félek, de ilyen magas hcg mellett csak nem lesz baj... 🍀🍀
Nagyon örülök, hogy jobban vagy!😊
Pihengess és nyugi!-minden rendben lesz!
Én jól vagyok, köszönöm!
Beülti utáni nap egész nap aludtam volna!
Itthon vagyok,sétálgatok, ledőlök felváltva.
Lassan megy az idő...
Nem türelmetlenkedek, nem keresek tüneteket, egyszóval fegyelmezett vagyok-még!😂😂😂
(Bár a beülti napján, +2 nap szurkált a hasam, de az ilyen már máskor is becsapott!)
Szóval tűrök és várok...😚
Jaj Csajok,már elértem azt az estrofem szintet,hogy én is sírok minden hozzászóláson..
Nanosz,biztos vagyok benne,hogy többen is fognek még Anyának szólítani!
Lolitta,tényleg nagyon motiváló a jelenléted,köszönjük a támogatást..Nekem Te írtál először privát üzenetben jótanácsokat,amikor beléptem közétek <3
Linda,örülök,h jót tett a pihi,rendben lesz holnap minden!!
Jól vagyok Ági köszönöm😙
Szinte minden baj elmúlt.
Mit tesz 3 nap fekvés😊😊
Egyre jobban izgulok viszont holnap mit mondanak...
Magamba nem látok sajnos...
Te hogy vagy?😙😙
Nanosz én nagyon megértelek.
Én szétszurkáltattam a jobb karomat,de nem bánom😂😂😂
Szórakoztatsd csak magad.😍😍
Sokat vártál Te is erre.