Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Az nagyon szép!
Mi 1 napot voltunk csak Máltán, de hop on hop off busszal bejártuk az egész szigetet.
Nekem nagyon tetszett Málta, egyedi.
Sziasztok!
Nekem megvan a hivatalos végeredmény: ET+14.nap: HCG:6262, DE! (nem örülünk teljesen), mert a progim csak 33,7.
A "Robis" fórumra már írtam, de itt is megkérdezem: szerintetek 1.hogy lehet ilyen alacsony,amikor brutál mennyiséggel tömöm magam? 2. mit tehetek még, hogy feltornázzam?
Köszi!
Nagyon örülök Norcuska❣️Szerencse, hogy nincsen baj🙏🏻🍀 Nagyon vigyázz magadra!
Nagyon szurkolok és jelentkezz, ha van kedved, vagy ha történik valami😘
Pusza
Eszter
Szia Eszter!
Szerencsére semmi komolyabb bajon nincs a mellemet illetőleg. Viszont tele vannak cisztákkal. 6-8mm-től a 24mm-ig. Nagyon valószínű, hogy a lombikoknál kapott plussz hormonok durrantották be őket. Még egy löket, hogy abba kell hagynunk. Szerencsére nem fájnak. 6-8 hónap múlva kontrollra kell mennem. Rosszra nem kell gondolni, mert minden 3. nőnek cisztásak a mellei a doktornő szerint. Ha fájna, feszítene stb akkor jelentkeznem kell és leszívják őket, de szerencsére eddig semmi nem jelentkezett.
Kedves Norcuska!
Mi lett az ultrahang eredménye?Remélem nincsen semmi baj!
Nagyon szurkolok Nektek, hogy minél hamarabb sikerüljön egy kis angyalkát örökbefogadni. És kíváncsiak vagyunk rátok, várjuk a fejleményeket és a boldog családi fotókat :)
Ki tudja, lehet, hogy erőt gyűjtötök és visszamentek a kis fagyibabáért. :)
Puszi
Eszter
De aranyos vagy!😙
Köszönöm,ismerem az avivát,most nagyon aktívan csinálom is,remélem ez is segít.Nagy futó voltam de tavasszal csúnya lumbágóm volt isiásszal azóta nem mertem futni,amit nagyon sajnálok.Lehet óvatosan újra kezdem,muszály lesz rendbe tennem a ciklusom.
Sziasztok Lányok!
Én is gratulálok a megszületett és születendő babusokhoz :)
Csatlakozom Vkarolkához,nekem is ma Mónika ugyanazt a menetet írta,nekem is lesz próbahónap. Viszont én közben elmegyek endokrinológushoz,mert a TSH-m magas lett, (3,6),de T3,T4,Antitpo rendben.Korabban mindig 2 alatt volt. kicsit most ettől is megijedtem, hogy még ez is :(
Nekem a futástól néha megjött hamarabb.
Olyan hogy aviva, meghozó gyakorlat? Nem tudom hogy hatásos e, töltöttem fel képet hozzá, mert van könyvem.
Tapasztalatom nincs róla.
Köszönöm Andi!😚
Minden boszorkányságot jó szívvel fogadok!
Köszönöm szépen Andi!
Nekem szerencsère még rendszeres!😉
Sziasztok!
Mit jelent az,hogy próbahónap?
Elvileg Mónika nekem is küldi pár napon belül a kezelést.Ezek szerint én is ezzel fogok kezdeni?
Én viszont el vagyok keseredve...😢
A sikertelen beültetés után megjött a menzeszem de a következő ciklus már 1 hete csúszik.Ami önmagában nem lenne akkora tragédia,mert októberre terveztük a FET-et.De szeptember 6-án lett volna a HABAB vérvétel a ciklusom 20.napján.Így minden csúszik ki tudja meddig,hisz a vérvétel után 5-6 hét még az eredmény.Van vmi ötletet,hogy mielőbb megjöjjön?
Igen, nekem is a mindig jó nyh az estrofemmel sokkal rosszabb lett.
Karolka, pont ezért van próbaciklus, így meglátod hogy hogy hogy alakul.
Amúgy az estrofemes ciklus tök más, nincs peteérés mellette és az estrofemre lehet rosszul is reagálni, mint én.
Szóval hajrá Karolka, de most aztán pihenj tovább.
Húú lànyok nem voltam 1 hétig és itt közben fantasztikus dolgok történtek,kismamák és kisbabák születtek!😍
Andikám szívből gratulálok,tényleg ikrek lehetnek!❤️💙
Emma Neked is csodás babavárást!💕
Hbab,Lisa gratulálok!Boldog babázást!💝
Ne írj sztem se!Nekem sem vastagodott tőle,a 12.napi uh-n 9,3mm volt, a transzferes lapra meg annyit írtak,hogy 9mm. Rákérdeztem,hogy ez most hogy van,nem nőni kellene a számnak?
Az volt a válasz,hogy az estrofem nem(csak) vastagít,hanem szerkezetileg teszi rendbe a méhnyálkahártyát.
Szia Karolka,
Nekem Estrofem-mel nem vastagodott úgy és Mapi is ezt tapasztalta.
Én nem írnék.
A próbaciklus alatt kiderül Te hogy reagálsz rá.
Linda