Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
De mindenesetre nagyon jó hogy aki szeretné a vizsgálatot mindegy hogy de van rá lehetőség.
Hátha valtozna a kormány hozzáállása, és megoldódna a helyzet.
Én sem tudom pontosan, eszemben sincs vitatkozni, de itthon hogy hogy nem tudnak mintát venni.
Na ezért is jól döntöttem akkor, mert Brnoban ott vedzik a mintát.
Egy plusz olvasztás fagyasztás baromi nagy kockázat.
Szia!
Szorítok neked, remélem hogy ott van veled és teszi a dolgát még ha nem is érzel semmit! Csak képzelem mennyire nehéz most várakozni...
Szia, mi is 24-en voltunk, leszivason.
Hány napos embriót ültettek be?
Ha 5 akkor esetleg erezhetnel már valamit, de nem törvényszerű. Mindenkinél másképp jönnek esetleg nem is jönnek a tünetek.
Nehéz 14 nap ez, de lassan eltelik.
Sok sikert kívánok!
Juj, erre án is kiváncsi vagyok, mit mond a doki.
Nekünk 4,5 hónapos a babánk, és nagyrészt anyatejes. Még nem jött meg az első menzeszem, de nem is biztos, hogy megjön, mivel én is korai menopauzás vagyok/voltam. De szerintem bennem össze-vissza tombolnak a hormonok: csupa pattanás az arcom, mióta szoptatok, ami vagy az alacsony ösztrogén szint, vagy a kevés alvás miatt van.
Örülnék, ha beszámolnál, mit jósol nekünk az orvos :)
Sziasztok.
Valaki csináltatott EMMA teszttett, és hogy hol?
Sziasztok Lanyok,
januar 24 en volt Brno ban az embrio transzferunk.
Az osztrogen szedes mellett volt egy tuszom, igy progeszteron szedes elott meg kaptam egy Ovitrelle injekciot. Remelhetoleg valoban megtortent az ovulacio, mert a koordinator azt mondta, hogy maskulonben bezavarhat a progeszteron szedesbe...Nincs tobb embrionk.
Jeleket egyaltalan nem erzek, es olomlabakon telnek a napok.
Van meg aki varakozik?
Gratulalok a pozitiv teszteloknek.
Szia!
Szerintem aznap derül ki, hogy sikeres-e a kiolvasztás.
A genetikai vizsgálatot pedig azt hiszem a fagyasztás előtt, friss embrión lehet kérni és utána le is fagyasztják a vizsgálat eredményéig. Ha kiolvasztás után csinálnák a vizsgálatot, akkor amire annak megvan az eredménye, már nem lehetne beültetni. Többszöri visszafagyasztás pedig nem lehetséges.
Nem, én kakkuktojás vagyok 🙈🙈
Ausztriában lombikozunk.
Te is Reprofitos vagy?
Az AHA-t mi is fogjuk kérni szerintem. Amivel lehet növelni az esélyeket, mindent. 😊
Belültetès előtt kicsivel olvasztották ki. Megkaptam a szobámat,ott átöltöztem a beültetésre.Itt gondoltuk hogy sikeresen felolvadtak. Közben bejött a dokim és a biológus. Aki elmondta hogy milyen az embrió és mit csinált rajt.
AHA.t és embrio glue ban várakozott.
2 embriót kértünk vissza, viszont vhol elcsúszott az infó.🙈💩 Ők csak egyet olvasztottak ki....Így egy került a pocimba.
Szia!
Gratulálok sok szeretettel!!!
Hurrá, milyen sok jó hír jön évkezdésre!!!
Sok sikert a továbbiakban is! 👼🙏😊
Szia Deda!
Gratulálok én is szeretettel!
Fantasztikus hír ez!!!
Sok sikert továbbra is!👼🙏😊