Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Köszi!😍
Értem,nekem miomam van ami már rég óta van,volt anno embolizáciom Pécsen!2019.-ben brunoban elsőre sikerült a beültetés,gyönyörű kisfiam született.❤️Kistesot akartunk ezért próbáltuk meg mégegyszer…🥺
Nem, én Brnoba jártam.
Azt írtad nem szimpatikus az orvos, ezért volt csak egy ötlet a részemről.
Szia!
Nekem Győrben volt évekkel ezelőtt, lombik előtt. Altatásban csinálták, méhtükrözést és abrasio a neve, méhkaparást.
Megnézték hogy nincs-e vmi a méhben és lekapargatták a méh falát. Nem rossz ez, akkor indokolt ha nem sikerül többször a beültetés.
De egyébként már van olyan méhtükrözés is, amit altatás nélkül csinálnak, csak ugye ott, ha kiderül vmi, akkor nem tudják orvosolni.
Hát nem tudom, így nehéz tanácsot adni, hogy mi lenne jó.
Iscare,Pozsony!😊
Gondoltam Rá,csak tuti ugyanezt javasolna klinikán belül egy másik doki nem???🥺Te is idejársz talán?
Hova jársz? Klinikán belül is kérhetsz másik orvost, hátha az segít.
Ukránoknál nincs korhatár szabályozva, a klinika dönt mit vállal. Cipruson talán 58 a határ.
A lombikos fórumra linkelt 1-2 napja Pompom egy jó kis összefoglalót:
Kaparás vagy karcolás?
Nem mindegy melyikre gondoltak.
Nekem volt hasonlo meg itthon. Megkapargattak,elvileg felfrissul a nyalkahartya es ahol gyogyul,ott konnyebben beagyazodik.
Altatasban csinaltak, nem fajt utana egyaltalan.Mondjuk terhes nem lettem utana sem..
Nem csodalom. Kerdezz ra, hogy mik az indokok. Ha nincsen, akkor siman birald felul.
En is igy voltam meg a legelso, magyar klinikan, ahol voltunk.
Kedves lányok!😊
Szeretnék kérdezni Tőletek😍
A kinti orvosom a következő protokol hoz méhtükrözést és kaparást javasolt😢szerintetek?Valakinek szintén ez volt a folyamat a beültetéshez?
Köszönöm szépen a segítségeteket!❤️
Yesss…🍀✌🏽🍀
De most aztán béke, nyugi és pihi!