Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Babuka, nagyon sajnálom! Neked sem mondtak semmit, miért nem sikerült? Dixi, neked nagyon gratulálok! Jó lenne, ha minket is megfertőznél! :-) :-) :-) Kellemes gömbölyödést neked!
Igen. :-) Frank dokinál, Bagócsi pont szabin volt, mikor regisztráltunk. De ahogy láttam, szinte ugyanaz a protokoll mindenkinek. Ti hol szálltok meg? Az Efi Hotelt néztem. Volt ott valaki?
Nem mondta meg anyit mondott pár nap úgyis küldi a labor a nemet 31 én és akkor majd meg tudom
De szuper, gratulálok. (most már jó hangosan ;-))
Szuper hír, gratulálok! 😘👏🎉🙏🏻
Szuper hírek, gratulálok 😊
A neme meg nem derült ki gondolom?
Ó Dixikém ez fantasztikus hír szívemből örülök.
Kis csodát láttál igaz?
Hihetetlen dolog.
Így tovább ❤
Puszillak!
Sziasztok lányok meg volt a genetikai uh és minden a legynagyobb rendben a babával. Minden végtag tarkóredo gyomor koponya minden nagyon a helyen van . Szép formás kisbaba azt mondta az orvos. És képzeljetek szopta az ujjacskáját anyira cuki volt legkozeleb február 13 kell menni. És uh szerint is 12+6 napos és ki írás is stimmel agusztus 1 . Köszönöm csajok a drukkot
Ezt neked a csehek ajánlották?
Utána fogok nézni mindenképpen, hogy legközelebb ne ezen múljon. Bár legutóbb szedtem az aspirin protectet is, de nem sikerült. A hcg 0 lett.
A 2 lefagyasztott embrióból a PGS vizsgálat alapján pedig csak 1 embrió egészséges. Szóval nekünk sajnos már csak 1 lövésünk maradt.
Nem mondtak semmit. Igen, én is abban reménykedem, higy ezúttal sikerrel járunk.
Szorítok Neked is! Ti is a Reprofitban vagytok?
Igen. :-) Mondtak valamit, miért nem sikerült? Én is szeretnék ott aludni aznap is. Szívből remélem, hogy ez most sikerül Neked. Azt szokták mondani, a Fet sikerrátája lényegesen magasabb. <3
Volt egy friss beültetés, ez lesz az első FET. Mire figyelek? Normál dolgokra: nem emelek utána nehezet, nem hajolgatok, nem lépcsőzök. De azért igyekszem normális életet élni. Most annyiban csináljuk majd másképp, hogy a beültetés napján ott alszunk. Legutóbb haza indultunk azonnal. Neked ez lesz az első?
Neked amúgy ez hányadik próbálkozás? Mire figyelsz beülti után? Már csak 21-et kell aludni. Ááááááááááááááááááááááááá
Ugyanúgy a vérkeringést javítja, mint a protect, hogy könnyebben beágyazódjon a baba. Neten lehet rendelni, olvass utána google-n, csoda elixírként emlegetik. :-)
Mire jó ez a serrapeptáz? Az aspirin protect emellett tényleg nem is kell? Patikában kapható?
Akkor 3 nap különbséggel izgulhatunk. :-) Én aspirin protect helyett serrapeptázt szedek, az ugyanaz, csak vitamin, nem gyógyszer.
Amit én szedek:
Femibion
D-vitamin
E-vitamin
Q10
Omega3
Calcium-magnézium-cink
Aspirin Protect
Hello Csajok! De jó, hogy újra van élet itt:) én holnap kezdem az Estrofemet, kb február 10 lesz a FET.
Nagy drukk mindenkinek! Kismamáknak nagy ölelés! :)
Nagyon köszönöm! Én is ezeket szedem, csak külön folsavat nem a babavitamin mellé. Már vágom a centit. Jön még valaki pár héten belül Brno-ba?
Nagyon drukkolunk!
Nemsokára megtörténik a csoda meglátod!🍀
Folsav,babavitamin,E vitamin,D vitamin
amit én szedtem.
Sziasztok! Én is megyek nemsokára, nekem is szorítsatok! Három hét és beültetés. Már majd kiugrom a bőrömből. :-) Ti milyen vitaminokat szedtek?
Úgy látom, hogy az a hozzászólás amire reagáltam törlésre került.
Amin nem csodálkozom.......
Mindegyik intézetben szívesen fogadják az anonim felajánlásokat. Nagyon nemes gesztus.
A nem anonim adományozás Mo-on viszont ugye tudjátok, hogy legálisan csak családon belül lehetséges?
Mostanság állítólag szigorúbban is veszik, hogy ki mit hazudok a rokonsági kapcsolatról.
Igen... jelentkezzetek kivel mi van?
A friss kismamák hogy vannak?
Kik mennek a beültire Ildus után?
Ildusom megy a drukk 🍀
Nagy puszi csajok!
Nekem! :-) Először szerdán, hogy a nyálkahártyám immár megfelelő legyen, és ha minden rendben szerdán, akkor jövő hét szerdán, 31-én ismét, mert akkorra ütemeztük a fagyasztott embrió beültetést.
na majd a következőnél :-) mindig tanul az ember a sorstársaktól valamit..
Csajszik, kinek kell mostanában drukkolni? Kicsit elveszítettem a fonalat..
A kismamáknak persze evidens ♥ növögessenek szépen a babócák :-)
A beültetés előtt 2 nappal én elmentem laborba, hogy véletlenül se a hormonokon múljon. ET+10 napon már nem nagyon számít, hogy milyen a progeszteron. A lényeg az, hogy a beágyazódás környéken elég magas legyen a szintje. Azután a hcg miatt ha minden jól megy és megtapadt az embrió, elkezd majd nőni magától is.
Sziasztok. Volt valakinek immunológiai kivizsgálás, és esetleg az anti c1q emelkedett volt? Nem találok róla sok mindent, hogy ez mit jelenthet, és addig nem kezdhetjük a beültetést, amig nem kapok róla szakorvosi véleményt. Hétfön van idöpontom az immunológushoz, de hátha van köztünk valaki, akinél ez szintén magasabb volt.
et+ 10-en a progi 20 volt.
Amúgy mikor kellene nézetni, amikor még korrigálni is lehet az adott ciklusban? Nekem eddig egyik doki sem javasolta, hogy nézessem, most is csak önszorgalomból..
Köszi, hogy írtad a gránátalmát, pont kornyadozott itthon egy, azt gyorsan kifacsartam :-) Eddig még nem próbáltam így, de majd most veszek..
A sokadik donoros ciklus után lehet hogy elérhető a 90%-os sikerráta is. De első körben kötve hiszem......
További ajánlott fórumok: