Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok, már régóta olvaslak benneeteket.
Nekem 2018.Január 11 én volt az első donor sejtes beültetés a Reprofitban.
Két hét múlva pozítívat teszteltem és a vèrvételen a Hcg szint 840 volt. Nagy volt az öröm de sajnos a 6 hèten elvetéltem. Van mèg 3 fagyi babánk.
Szia Babuka!
Én is kezdésre várók között vagyok az Iscare-hoz tudsz besorolni
:)
Sziasztok!
A kérdésem következő:
A donornak a stimuban hányadik napon végzik el a leszívást?
Itt vagyok :)
Lányok mivel en lassan alig nézek a fórumra, nyugodtan keressetek a Facebookon.
Jobaházi Krisztina
Es szerintem ha itt üzenetet kapok, talán azt is látom e-mailben.
Mindenkinek sok sikert!
Szia,
Megfordítom a kérdést.
Eddig mit néztek meg nálad pontosan?
Én amit fontosnak gondolok és ezekkel kezdenék:
-kariotipizálás-mindkét félnek
-Synlab infertilitás II.panel-neked
-trombózispanel-neked
Ezek csak magánban elérhető vizsgálatok,de ezekkel kiszűrhetőek a leggyakoribb okok.
Linda
Fantasztikus hír!😁
Gratulálok!
Vigyázz magatokra!😚💐
Listafrissítés egy új klinikával is.
Ha nem mindent jól jegyeznem fel vagy lenne még valaki, aki nem szerepel a listán, kérem írja meg! Vagy nyugodtam aktualizálhatjátok magatoknak.
A nevek mellett szerepel zárójelben, hogy melyik klinikán és hányadik beültetés járt sikerrel vagy éppen hol tart.
RF: Reprofit, RG: Reprogenesis, IC: Iscare, Mo: Magyaroszág
Megszületett:
Aerdna (RF 2.), Lulluly (RF 1.), Veronika0101 (RF 3), TinusK (Mo. 2.), RiKriszta (RG 2.), Timcsi74 (? 1), Pannipanka (Mo. 1.), Babett82 (Mo. 2.)
Pozitiv teszt:
Varrólány (RF 4.), 45-Napsugár (RF 2.), Dixi (RF 4.), Lucamami78 (RF 1.), Lolitta88 (RG 1.), Dióda (RF 1.), Bertba (RF 1.), hbab (RG 1.), Mokix (RF 1.), Lisa 48 (IC 1)
Versenyben:
Norcuska (RF 3.), Rita72 (RF 1.), Lisie2015 (RF 4.), Gicka (RF 2.), Emma8012 (RF 2.), Nicknameva (RF 1.), BSara78 (RF 3.), Tücsök555 (RF 3.), g4by (RG 2.), Adelus (RF 2.), Ildus (RG 3.), Fulcsi (RF 3.), Catwalk75 (RG 1.), Olaszlány (RF 2.), Babuka2017 (RF 1.), Lili2018 (Mo 2.)
Kezdésre várva:
Vjucus1974 (? ?) Melcsi80 (RF márc.), Timi7979 (RF hamarosan), Gru08081995 (RF hamarosan)
Arányok, statisztika:
A legtöbben a Reprofitbe járnak.
Az arányok kategóriánként: 8-9-16 (a még kezdésre várók nélkül)
RF: 3-7-12
RG: 1-2-3
IC: 0-1-0
Mo: 2-0-1
Ebből azért az kristálytisztán látszik, hogy a nagy többségnek nem sikerül az első beültetés, legyen az bárhol is! Továbbá a Reprofitnél egyelőre többen vannak azok, akiknek (még) nem sikerült teherbe esni (vagy elvetélt), mint akiknek igen.
Nagyon gratulálok fantasztikus dolog ez ❤
Sok puszi
Gratulálok!
Mekkora öröm!!
Ez egy régi cikk és Petrányi prof. egy régi írásából csak egy kivonat.
Ez szó szerint így van.
Sokszor a dokik nem segítenek.
Ha az első vetélésem után 40 évesen valaki mondta volna h ne húzzuk sz időt próbálkozással menjek szakemberhez már lenne 2 gyerekünk és a második és harmadik után sem történt meg míg magunk vettük kezünkbe a sorsunkat és itt olyan segítségeket kaptam mint a dokiktól soha.
Erre mondja Zsoltim h doktornők vagytok itt mind 😜
Le a kalappal előttetek és kívánom h mindenki tanuljon belőle és legyen sikeres 🙏
Puszi lányok
Nem emlékszem de gondolom a HLA-DQ, itt egy magyar cikk a témában:
Egyetértek😊
Szerintem is sok meddőségi orvos nem tud annyit,mint itt vagy a 40-es fórumon pár fórumtárs.
Én se vagyok kezdő a témában,de ők már nagyon profik.
A legnagyobb köszönet nekik,hogy megosztják a tudásukat és kvázi "ismeretleneknek" segítenek.
Köszönöm-köszönöm nektek!!😍😍
Úgyis rendelni akartam pont onnan.
Hozzá csapok a sminkecsetekhez egy kis Melatonin-t is😆😆😆