Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sajnàlom! Hihetetlen, hogy ennyi nőnek ilyen nehéz ez...
Remélem, a kitartásunk jutalmat érdemel a végén!
Sokszor elgondolkodok azon, hogy mivel még véletlenül sem voltam terhes magamtól soha, lehet, hogy nekem is màr egészen fiatalon gondok voltak, csak persze senki sem nézi. És senki sem tàjékoztat megfelelően! Nem is értem, miért kell 16 éves kortól rendszeresen nőgyógyászhoz jàrni, ha semmire nem készít fel?!
Ezen mi is néztünk a dokival, pedig tuti nem ciszta mert előző hónapban pont 10. Napon volt 19 mm tüsző, rákszűrésen voltam és ezt is megnéztük.
Ilyet általában 10. Nap körül tudok.. (24-26 napos ciklusaim vannak) félő h eleve éretlen csapat lett volna..
Ezt én is hallottam h rf-ben mindig ugyanaz a protokoll ha könyörögsz h ne akkor is.
Nanosz a 8.napra hogy lesznek ekkora tüszők?😲😲😲
Ennek így semmi értelme csak merítik a petefészkeidet.
Lehet más cseh intézettel érdemes lenne egyeztetned.
A Reprofit-ban a saját sejtes lombik stimunál sem térnek el a 4 Menopur protokolltól és tök mindegy milyen értékeid vannak akkor sem változtatnak ezen...
Nekem ez mindig fura volt...
Jaj de nagyon sajnálom!!! Együttérzek Veletek, olyan érthetetlen sokszor az egész!!!
Mielőbbi lelki felépülését kívánok Nektek! 😢😘
Az jó hír. Attól semmi bajom nem volt anno lombiknál pedig kaptam pár koktélt.
25 egységével bejár egy darabig..
40 felett tilos a Closty!!! Na Ősz, milyen orvos töm vele? Gonal F-et kéne szúrnod, vagy Menopurt. Valamirevaló meddőségis orvos nem ír fel Clostyt 40 év felett!
Olaszlàny, annyira sajnálom! Milyen vizsgàlataid voltak? Ha 0 a hcg, vagyis el sem indult a beàgyazódàs, akkor pajzsmirigyet kell nézetni (tsh, t3, t4, anti tpo), inzulin-rezisztenciàt, ami 3, vagy 4pontos, nk-funkciót, méhnyàlkahàrtya szerkezetét. Ezek rendben vannak?
Ne lepődj meg, ha clostival csak ilyen az endometrium.....
Nem gondoltál még rá, hogy valami mással jobb lenne stimulálni?
Sajnálom nagyon és értetlenül állok a kérdéssel, hogy miért…
Sok erőt a folytatáshoz! Mert menni kell tovább…..
Hát orvostól jövök szóval újra nem. Most azért fújjuk le mert 8. Napra lett 3 nagyon nagy tüszőm 23/19/17 de emellé 4.4 endometrium. Ami persze a 8. Napon engem annyira nem lep meg. És mindez napi 1 szem clostitól.
Közben a kintiekkel is csörtézek mert nem értenek egyet az itthoni hematológus szakvéleményeimmel (van 3 releváns..).
Teljesen elegem van. Vagy annál is jobban.
Drága Évi!
Szívből sajnálom! 😔😔😔
Tudom mit érzel, most borzasztó nehéz. Kívánom, hogy mihamarabb gyógyuljon a lelked!
Drága Évi,nincsenek szavak...
😢😢😢
Vigyázz magadra,ölellek!
Adri
Nagyon sajnálom Évi! 😢😢😢
Nagy ölelés!
😢😢😢😢😢😢
Ölellek!
Linda
Lányok, 12. napon HCG 0. Progeszteron 15,54 ng/mL (szerintem ez nagyon alacsony). Sajnos a harmadik sem sikerült. A HCG eddig mindig 0 volt, nem értem, hogy lehet, hogy semmi nem indul el...
Köszönöm a bíztatásokat, de ez most nagyon padlóra küldött nemcsak engem, hanem a férjemet is. Egyelőre nem tudom, hogy fogunk tudni ebből felállni.
Szívemből szorítok mindannyiótoknak, legyetek sikeresebbek nálam!
Ölelés, Évi
Szia RosaGina!
Ahogy Catwalk is írja különböző protokoll létezik.
Nekem nem fájt,kis kellemetlen érzés és 1-2 napig enyhe színes váladék.
Dràga Olaszlàny!
A múltkori terhességemnél ugyanazon a reggelen, ugyanabból a vizeletből két teszt teljesen màst mutatott! Azért voltam bàtor, mert már előtte két nappal erős pozit teszteltem. A kettőből viszont az egyik negatív lett. Szóval teszt és teszt közt is óriási a különbség! Holnap reggel tesztelj màsfajtàval is! Aztàn futàs a vérvételre, ahol a hcg mellé mindenképp kérj progimérést is! Nagyon szorítok, próbálj nem idegeskedni! Ölellek!
Szia Ildus!
A karcolás előtt gondolom csak megnézik a nyálkahártyavastagságot. Biztosan van egy biz. vastagság, aminek meg kell lennie...
Hát igen, az, hogy az utánna következő stimu ciklusban hány mm lesz a vastagsága, az elég zsákbamacska. De az Estrofem adag emelésével ezt csak tudják szabályozni.
Van egy lány a Kaáliból, neki a 6. és a 12. Napon is kellett mennie nyh vastagságot nézetni, és az estrofemet adagját emelték, elérjék a megfelelő vastagságot.
Sziasztok! Tudja valaki , hogy a HABAB vizsgálatot a G1 klinikán kivül hol tudnám megcsináltatni?Tegnap voltam Dr Szőnyinél, mert Zsófi doktornőhőz augusztusra lett volna csak időpont. De sajna a hölgy elszámolta magát , amikor kereste a helyet a vérvételre . És ma mikor telefonáltam, hogy megjött, és jó e az a dátum , mikorra beirt, közölték velem, hogy juniusban amikor tudnák csinálni abban a meghatározott időben, nincs már hely, igy már csak juliusban tudnák megcsinálni... ... nem publikus volt a gondolatmenetem.... Hol lehetne még megcsináltatni?? Hátha lenne juniusra időpont ott...
Olaszlány! Ne add még fel! Kismamiknak hatalmas drukk!
Szia Ildus!😊
Pont ma gondoltam rád, akartam is írni!
Mi van veled,hogy vagy?
Mik a tervek?