Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Pestos halfilé recept

Pestos halfilé recept

A Pestos halfilé hozzávalói:
4 halfilé,
két paradicsom,
pesto szósz,
olivaolaj,
száraz fehér bor.


A Pestos halfilé elkészítési módja:
Alufóliából készítsünk tasakot a halnak. Vágjunk le egy hosszabb darabot az alufóliából, hajtsük ketté és két oldalát tűrjükbe. Kis olivaolajjal kenjük be a tasakunk alját, helyezzük rá a pesto szósszal megkent halakat és a karikára vágott paradicsomot. Tegyük rá a tasakot egy tepsire, tálra és mielőtt becsuknánk a száját öntsünk rá egy pohár fehér bort. Óvatosan, hogy a bor ne fojjon ki, csavarjuk jól be a száját és tegyük 15 percre a sütőbe. Rizzsel vagy friss paradicsommal tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A pestos halfilé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook