Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Perimenopauza változások fórum

Perimenopauza változások (beszélgetés)

1 2
máj. 16. 18:02

Villarosa kapszulával nagyon jó tapasztalataim vannak. Este 2 kapszulát szedek belőle vagy a Vöröshere kapszula is jó lehet. Nekem mindkettő szinte teljesen megszüntette az izzadást, pedig volt olyan éjszaka, hogy 2x át kellett öltöznöm, annyira izzadtam.

A zsálya tea rendszeres fogyasztása is jó, de a Herbáriás Lady Klimax teát is ki lehet próbálni. Sajnos, próbálkozni kell, mert mindenkinek más válik be.

Kitartást kívánok!

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Tai)
máj. 16. 17:53

:) pont ma olvastam egy külföldi fórumon hasonlót :) hogy valakinek a férfi dezodor vált be. Azt hiszem, hogy az old spice-t :)

Ennél az is jobb lenne, ha a vérzésem lenne kicsit csapongó...de az stabilan a régi.

ez az izzadás most nagyon betette a kaput

7. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 16. 17:40
Teljesen megértelek, igaz engem már elhagyott de én is rém rosszat izzadok. Lehet hogy vicces lesz, de én férfi stiftet használok és attól nem érződik a szag. Próbáltam mindent is, de ez vált be nálam.
6. jooeva (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 16. 17:10

Szívesen!

Herbáriás Klimax teát, ha jól emlékszem.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Globus)
máj. 16. 17:00
Köszönöm!
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Jooeva)
máj. 16. 17:00

Köszönöm :) borzasztó kellemetlen...ma szóvá is tette valaki.

Milyen teát ivott anyukád?

3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 16. 16:59
Remifemin segített. Gyógynövényes. Nem szüntette meg, de jelentősen enyhítette.
máj. 16. 16:52

Anyukám anno ugyanígy járt, hogy nagyon szagos izzadás volt a tünete és nem segített rajta semmi hagyományos módszer. A nőgyógyász írt fel neki valamilyen hintőport, gyógyszertárit, az tökéletesen bevált.

És még gyógyteák is segítettek.

máj. 16. 15:53

Sziasztok,

45 éves vagyok, pár éve már a perimenopauza tüneteit produkálom. A vérzésem még teljesen ok, de a hormonális változások már okoznak zavarokat (fülviszketés, súlyprobléma...) Pár hónapja sajnos nagyon elkezdtem izzadni és ezt lehet érezni is. Hiába használom a sok éve bevált dezodort, fürdök 3szor, sajnos folyamatosan megjelenik a probléma.

Volt valakinek hasonló?

valami, ami segitett?

köszi,

Bea

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook