Perimenopauza változások (beszélgetés)
Villarosa kapszulával nagyon jó tapasztalataim vannak. Este 2 kapszulát szedek belőle vagy a Vöröshere kapszula is jó lehet. Nekem mindkettő szinte teljesen megszüntette az izzadást, pedig volt olyan éjszaka, hogy 2x át kellett öltöznöm, annyira izzadtam.
A zsálya tea rendszeres fogyasztása is jó, de a Herbáriás Lady Klimax teát is ki lehet próbálni. Sajnos, próbálkozni kell, mert mindenkinek más válik be.
Kitartást kívánok!
:) pont ma olvastam egy külföldi fórumon hasonlót :) hogy valakinek a férfi dezodor vált be. Azt hiszem, hogy az old spice-t :)
Ennél az is jobb lenne, ha a vérzésem lenne kicsit csapongó...de az stabilan a régi.
ez az izzadás most nagyon betette a kaput
Szívesen!
Herbáriás Klimax teát, ha jól emlékszem.
Köszönöm :) borzasztó kellemetlen...ma szóvá is tette valaki.
Milyen teát ivott anyukád?
Anyukám anno ugyanígy járt, hogy nagyon szagos izzadás volt a tünete és nem segített rajta semmi hagyományos módszer. A nőgyógyász írt fel neki valamilyen hintőport, gyógyszertárit, az tökéletesen bevált.
És még gyógyteák is segítettek.
Sziasztok,
45 éves vagyok, pár éve már a perimenopauza tüneteit produkálom. A vérzésem még teljesen ok, de a hormonális változások már okoznak zavarokat (fülviszketés, súlyprobléma...) Pár hónapja sajnos nagyon elkezdtem izzadni és ezt lehet érezni is. Hiába használom a sok éve bevált dezodort, fürdök 3szor, sajnos folyamatosan megjelenik a probléma.
Volt valakinek hasonló?
valami, ami segitett?
köszi,
Bea
További ajánlott fórumok:
- Futássak ki mennyit adott le? Mennyit futottatok? Testetek milyen változáson ment át?
- Milyen változások érintenek bennünket?
- Milyen változásokat észleltélt az elmúlt években?
- Tudja valaki, hogy érintik-e a változások a gyes melletti munkavégzést?
- A változások értünk vannak..
- 40 felett ki, milyen változáson esett át?