Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Pergelt káposztát ki hogy szokta csinálni? fórum

Pergelt káposztát ki hogy szokta csinálni? (beszélgetős fórum)


2012. febr. 22. 11:51

1 kg savanyú káposzta

1 fej vöröshagyma

4 db kolbász szelet

2 vékony szelet húsos szalonna

kevés olaj

ízlés szerint tejföl

Elkészítése:


Az edénybe öntött kevés olajon átsütjük a két oldalt beirdalt kolbászt, és a kakastaréjra előkészített szalonnát. Időnként öntünk alá kevés vizet, hogy kicsit puhuljon és kisüljön a zsírja. Ezután kivesszük az edényből, félretesszük. Ebben a zsiradékban összesütjük a felszeletelt hagymát és a leöblített savanyú káposztát, mindaddig amíg vissza nem sül zsírjára, kevergetjük. Utána visszatesszük a kolbászt és a szalonnát,még ezzel is sütjük pár percig . Tálalásnál tehetünk a tetejére kevés tejfölt, akár puha kenyérrel, vagy köretként krumplis prószával is fogyaszthatjuk.

2012. febr. 22. 11:49
Ki hogy csinálja???

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook