Percipánt hogyan kell készíteni? (tudásbázis kérdés)
4. vakri
2013. nov. 6. 15:32
Köszi :-)
3. Georgina319
2013. nov. 6. 08:30
Többször átmosod meleg, illetve forró vízzel, hogy a keserű anyag kijöjjön belőle, utána úgy jársz el vele, mintha marcipánt készítenél.
2. vakri
2013. nov. 4. 09:28
Nyáron rengeteg sárgabarackmagot szárítottam ki. Kerestem a neten hogyan kell belőle percipánt készíteni, de elakadtam ott, hogy a keserű anyagot vizes lúgozással távolítjuk el. Valaki tudna ebben tanácsot adni?
1. vakri
2013. nov. 4. 09:26
Percipánt hogyan kell készíteni?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell töltött káposztát készíteni?
- Hogyan kell puha mézeskalácsot készíteni?
- Szeretnék írni egy regényt! Elmagyarázná valaki, hogyan kell nyomdakész formátumú szöveges dokumentumot készíteni?
- Hogyan kell házilag zsemlemorzsát készíteni? Mivel lehet megdarálni?
- Hogyan kell rántást készíteni?
- Hogyan kell vízgőz felett készíteni valamit? Mit takar a vízgőz?