Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Pénzügyi - anyagi segítség, tanács fórum

Pénzügyi - anyagi segítség, tanács (beszélgetős fórum)


1 2
jan. 6. 10:25

Nem tudom ebben mi kivetnivaló van . Köszi !

A tv ben , médiában nagyon sok emberen így segítenek irtó sokat. Karácsony előtt pl. a pécsi apuka akit elhagyott a párja,albérletet , szaloncukrot , fát nem tudott venni . Most az mennyivel más ? Semmivel. Mégis segítettek neki egy megadott számlaszámmal.

49. Flóra76 (válaszként erre: 48. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 6. 10:10
Engedd meg, hogy gratuláljak!🤦‍♀️
jan. 6. 09:54
Nem tűntem el 😁! Fb ra kiírva sokkal több segítséget kaptam , mint pont itt ! Több , mint fele megvan 1 nap alatt sem 😂🙏
47. Uborka (válaszként erre: 26. - Kacsahercegno)
jan. 6. 02:04
Volt ilyen ismerosom :P Inkabb kolcsonkert mindenhonnan (amig tudott), de olyan helyre nem ment el dolgozni, ahonnan "csak" a rezsit meg az albit tudta volna fizetni. Es amugy koromreszelos rezepcios allas lett volna, ahonnan egesz nap nezhette volna az allas lehetosegeket, es kuldhette volna a jelentkezeseket. Meg addig sem otthon fut. Amugy nem tudom mi lett vele, mert en ehhez nem asszisztaltam. Annyit tudok, hogy az albibol zaros hataridovel mennie kellett.
46. Ölelés (válaszként erre: 43. - Simple)
jan. 5. 16:52

Budapesti vagyok. Itt is születtem. Igaz nem ismerek személyesen segédmunkásokat és futárokat, de kétlem a milliós havi fizetést.


Takarítót ismerek személyesen is. Hasonlóan nem igényel szakképesítést és kétkezi munka, de nem úgy néz ki mint aki havi egy millát keresne. Szegénynek tűnik.

45. 55Judit (válaszként erre: 44. - Simple)
jan. 5. 16:30

Nem mondta ki, de szerintem igen. Gondolom abból, hogy szinte fel volt háborodva minden ötlettől amit kapott, és zsigerből sorolta a kifogásokat.

Írta hogy lelép, mert itt nem kap segítséget.

44. simple (válaszként erre: 41. - 55Judit)
jan. 5. 15:49
Lelépett? De mire számított, hogy majd utalunk neki?
43. simple (válaszként erre: 42. - Ölelés)
jan. 5. 15:48
Nem tudom te hol élsz. Én budapesti vagyok, és bizony jelenleg rengeteg olyan szakma van, ahol millió felett lehet keresni. De ezek többnyire kétkezi munkák.
42. Ölelés (válaszként erre: 40. - Simple)
jan. 5. 15:18

:DDD


Sőt! Budapesten csak az nem keres egy milla felett aki nem akar. Durván túlfizetnek itten mindenkit. Szemetek.

41. 55Judit (válaszként erre: 40. - Simple)
jan. 5. 15:17

A számláit nem képes kifizetni, miből venne robogót?

Én úgy nézem neki nem munka kell, hanem olyan pénz ami fénysebességgel érkezik a zsebébe. Pénzt nem ajánlott fel senki, ezért már le is lépett innen.

40. simple (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 5. 15:12
Budapesten óriási munkaerőhiány van például építkezéseken, segédmunkásként 35-40 ezer ft/nap a fizetés. Ha van jogsid elmehetsz kajafutárnak, ismerősöm vett egy robogót, havi 650 ezer ft+borravalót keres, bőven millió feletti összeg megvan neki. Ezekhez semmiféle előzetes képzés nem szükséges, és azonnal lehet kezdeni.
39. Bichi (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 5. 14:22
Gondolom férfi vagy, és hát még ha nem is ez a legfőbb vágyad segédmunkásként bármikor el lehet helyezkedni, Nem kell hozzá semmi csak a két kezed, és az akaratod, és hát mit mondjak nem is fizetnek keveset...
jan. 5. 14:22

Ötödik hsz-ként írtam jó néhány olyan munkalehetőséget, ahol szinte azonnali felvétel van.

Persze, ezeket átmeneti jellegű munkának, hogy amíg találsz egy jobbat, biztosabbat magadnak.

Olyan választ senkitől sem fogsz kapni, hogy menj x címre, mert ott már konkrétan rád várnak! De ahhoz, hogy az igazi rád találjon, kívül kell menni az ajtódon, és keresni, nézni az üzletajtókra kiragasztott (... felveszünk) hirdetéseket. Menni kell utána, mert a munkahely nem fog becsöngetni az ajtódon.

37. 55Judit (válaszként erre: 33. - Kacsahercegno)
jan. 5. 13:48
Gyerektartást is fizetnie kéne. Úgy tűnik nem csak a munkatársak, a munkák ahonnan kidobták, de a család se volt jó. Kíváncsi lennék mi az a munka amit hajlandó lenne elvállalni felség!
36. birebora (válaszként erre: 35. - Flóra76)
jan. 5. 13:40
Sok "értelmetlen" fórum van. Ez is ilyen volt:)
jan. 5. 13:27
Ennek a fórumnak vajon mi értelme volt?
jan. 5. 13:23

Mér régen megcsúszhatott és most összecsaptak a hullámok a feje fölött. Sok ilyen van.

Szerintem menjen egy nagyobb városba, ott mindig több a lehetőség.

33. Kacsahercegno (válaszként erre: 32. - 55Judit)
jan. 5. 13:19
Hát valószínű arra várt, hogy valaki majd írja, hogy kifizeti a gyógyszereit, küld egy mosógépet, kisegíti egy kis pénzzel... Akartam írni, hogy ha a rezsivel elcsúszik pár hónapot, az sem baj, mert nem kapcsolják ki azonnal, meg kérjen haladékot a tulajtól/főbérlőtől stb. De látom hogy írta hogy már vannak lejárt csekkjei, szóval nem most a napokban veszíthette el a munkáját. Pedig szerintem lehet 2 hetente vagy hetente is fizetést kérni sok helyen, sőt van ahol ez az alap (pl. konyhán) szóval még talán annyira nem lenne reménytelen, ha elkezd dolgozni bárhol akárhol. Amíg nem kerül az utcára addig még apránként össze tudja magát szedni, bár az érthető hogy iszonyú nehéz egy ilyen helyzetből kimászni. Mindenesetre így hogy idejön kvázi lecseszni a fórum népét, nyilván nem lehet sokat elérni.
jan. 5. 13:13

Látom, lelépett.

Ő sem gondolhatta komolyan hogy javaslatunkra azonnal munkába állhat egy olyan helyen ahol legalább kétszeres minimálbért kifizetnek neki lehetőleg előre. Ráadásul ott, vidéken ahol lakik, mert ugye városi munka eleve kizárva. Ja, és nők se legyenek, aki nem nő, abból meg minél kevesebb legyen. 🤣

jan. 5. 13:09

Eltekintek attól amit írtál, miszerint a nők utálatosak, és egy női fórumra jöttél segítséget kérni. Én írtam néhány lehetőséget, de nem a megvalósítás lehetőségén gondolkodtál, hanem perceken belül soroltad hogy miért nem.


Engem nem bántottál meg. Ezért írok még egyet, mert az a feltételed hogy férfiak közt dolgozhass, minél kevesebben legyenek.


A fiamnak feltétel volt hogy egyedül dolgozhasson. Egy listája van arról hogy mibe foghatna, ha a mostani tevékenysége befuccsolna. Nincs konkurenciája. Amit most csinál egyedüli az országban, és a többi listán szereplő tevékenység is ilyen.

Lehet próbálkozni, neki bevált. Csak nem vagy tán kevesebb te se!

jan. 5. 13:06
A NAV is mentesít talán egy évre, ha a munkanélküli járadékod lejár és nincs miből fizetned a TB-t. Csak kérvényezni kell.
jan. 5. 13:06
Teljesen mindegy , 10 éig albérletet kifizetni képtelenség , elmaradt csekkekkel amik lejártak , és ez csak 2 a sok közül . Minden jót nektek legalább ! Köszi !
28. birebora (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 5. 13:00
Irtunk sok mindent. Nem fikázunk. Segiteni akarunk.
27. Amaunet (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 5. 12:54

Önkormányzati lehetőségek? Kormányhivatal, aktív korúak ellátása.


Persze, ezek kis összegek, de mindent össze kell szedni ilyenkor.

jan. 5. 12:53
Már bocsi hogy ezt írom, de azok alapján ahogy felvázoltad a helyzetet, nem igazán van lehetőséged válogatni a munkahelyek közt. Az a munka, ami kifizeti az albérletet meg a rezsit, már több, mint amit most keresel.
jan. 5. 12:52
Olvass utána a munkahelyi mobbingnak és megtudod miről írogatok . De itt nem az volt a topiknyitásom lényege !
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Libikóka)
jan. 5. 12:50
Hogyhogy hogy kerülök ide ? Ahogy éppen te !
jan. 5. 12:49
Nem fikázást kértem , hanem segítséget !
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Libikóka)
jan. 5. 12:48
Nem kifogások , hanem 25 éves munkaviszony tapasztalat ! Bocs !
jan. 5. 12:48

Ja és ha a nők utálatosak,,akkor hogy kerülsz ide?

Hidd el jóakarat amit írunk:)

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook