Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Péntek


Azért adtam cikkemnek ezt a címet mert pénteki napon történt velem egy szakorvosi rendelőintézetben. És "megtanultam", hogy pénteken soha nem megyek orvoshoz legalábbis arra a szakrendelésre, ahová mennem kellett!
Péntek

Gyógyszereket kell szednem. Nem maradhat ki egy nap sem. Sajnos egy pénteki napon észrevettem, hogy hétvégére elfogy az egyik gyógyszerem. Gyorsan elmentem a rendelőintézetbe, hogy felírassam. Leültem és vártam, hogy a szobából valaki kijöjjön. (A váróban egyedül voltam.)


Kijött egy "kedves" nővér. Kérdezte, miért jöttem? Elmondtam. Válasza az volt, hogy pénteken az orvosom soha nem rendel és ő nem írja ki a gyógyszert. Különben is, ezt tudnom kéne és olvassam el, ki van írva. Csak sürgős eseteket látnak el. Mondtam, hogy elnézést, de nem szoktam pénteken orvoshoz menni, ezért ez eszembe sem jutott és nekem nagyon fontos ez a gyógyszer. Ennek ellenére sem akarta felírni. Megkértem, szóljon a főorvos úrnak, mert szeretnék beszélni vele. Mérgesen odajött hozzám a főorvos és megint ki lettem oktatva. Figyeljem, hogy ne fogyjon el a gyógyszerem, az orvosom nem rendel, ki van írva piros betűkkel olvassam el...


Na, itt szakadt el a "cérna". Mivel nem hagyott szóhoz jutni, egy kicsit hangosabban mondtam, bocsánat, hogy olyan buta voltam, mert nem olvastam el a kiírást. Azt mondta, ne legyek irónikus. Kérdeztem, akkor menjek el az ügyeletre felíratni a gyógyszert? Rám szólt, hogy ne beszéljek ilyen hangosan.


Tudom, hogy sok minden megtörtént már az egészségügyben. Most sajnos nekem is tapasztalnom kellett. Dühösen, sírósan jöttem ki a rendelőből! Azok, akik leteszik az esküt, hogy gyógyítani fogják a betegeket, így viselkednek... Tisztelet a kivételnek!


Ezek után 3 perc alatt felírták a gyógyszert.
Írta: kanada, 2015. szeptember 18. 09:08
Fórumozz a témáról: Péntek fórum (eddig 43 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook