Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Te melyik dokihoz jársz ??
bcicus szerdán megy leszívásra, én is szerdán csak histerora, de 7-1/4 8 körül mind ott leszünk a lombiknál :)
Sziasztok!
Kicsit eltüntem az utóbbi időben. Elkezdtük a lombikot, eddig elég jól alakulnak a dolgok, szerdán leszívás. Jön valaki szerdán?
Sept, voltatok inszemen?
Jó lenne :) Nem izgulsz?? Mondjuk nem először megyünk ilyen helyre, de akkor is :)
Cicus! ennyire torzít a tükrötök ?! Egyáltalán nem vagy nagyon kövér és szép arcod van. És SB kitől örökölte a szépségét? Sok sikert ! Szorítok nagyon :)
nekem barnás vállig érő hajam van, kék szűk faros, meg fekete bőrkabát lesz rajtam elvileg...jahh és szintén tűsarkú :)
Hát meglátjuk sikerül e összefutnunk. Engem könnyű megismerni. Szökésbarna hosszú haj valszeg csattal felfogva, nagyon kövér vagyok és elég férfias arcom van ja és lilakeretes szemüvegem van és magassarkúban leszek.
Ha nem csinálják meg a papírom előre, simán belefér időbe...bár nem bántam volna ha kora reggel nem kell össze vissza futkosni, mert mire visszaérek a betegfelvételre egy csomóan lesznek előttem ...
7-1/48 között kell odaérnem.
Szerdán mikorra kell menned?? Mert nekem szóltak hogy 7-re oda kell mennem a lombikhoz, és csak aztán a betegfelvételre. Még a végén összefutunk :)
Na végül is a Napraforgóba megyek köszi a tippet.
Most a Hotel Fenyvessel szemezesk, meg a Diána kishotellel, próbálom pécsi barátnőmet elérni akivel holnap talizunk, , hogy neki merre fele lenne jó de nem veszi fel.
[link]
nekünk ez volt a b terv
Szállás keresésben vagyok még mindig, 3 jelöltem maradt. A belvárosiak szinte mind teltházasak, az is amit bogus ajánlott.
hát ez akár elég lehet a babához is :)
fájdogál a hasam hol jobban hol kevésbé.és a cicijeim is duzzadtak.ezen kivül semmi különöset nem érzek.
Kaposvár..kocsival 1 óra
Érzel már valamit?? Remélem minden oké és már ketten vagy :)
honnét jársz le?Én ma vagyok inszem után 12.nap.holnap után tesztelek.
Beülti előtt nekem sem kell, csak punk idő előtt. Köszi majd megnézem.
huuu köszi :) Nálunk az a baj, hogy nekem nincs jogsim, és nem könnyű mindig találni valakit aki levisz...buszozni utálok, a vonat meg tőlünk körülményes. :)
[link]
Mi itt aludtunk leszívás előtt.Beülti előtt nekem nem fontos,mert ha akkor késik az ember 1-2 órát megcsinálják(persze nem fognak megdícsérni).nekünk a hóhelyzet miatt kellett ott aludni.Rendesek voltak,mert pl.a reggeli helyett csináltak reggel fél 7-kor szendvicseket,elcsomagolva.És a klinika gyalog sincs messze.ez fél méteres hónál elég fontos volt:)
Majd írd meg sacc mennyi, meg merrefelé vannak, mert úgy tűnik én is rászorulok majd..
Valszeg valami szállóban.
Szerdán leszívás, minden ok. Holnap délután utazom vissza Pécsre, ott alszom holnap.
Bcicus! Mi volt ma veled? Minden ok?
Én is remélem nagyon, mert ha elfogynak a fagyibabók, már nem megyek többet, befejezem a lombikot. Szóval bízom a nyárban, na meg a 13-as számban hogy meghozzák a szerencsémet végre....
Szerintem nagyon jó orvos, pedig teljesen vakon választottuk.
Biztosan lesz egy rátermett fagyibébi, aki több héten, hónapon át hajlandó odabent maradni!
Ha ennyire kitartó vagy....
További ajánlott fórumok: