Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
lehet szedni, a héten megkérdeztem :)
nekem is a pajzsmiriggyel volt gondom.. 3.7 körüli volt, bevittem a papírt de azt mondták jó, nem kell semmi...3 endossal beszéltem, mindegyikük azt mondta 2 alá le kell vinni mert esélyes hogy a 8 vetélés ez miatt volt, kaptam gyógyszert, most bizakodom..
akkor Te is gyógyszert kaptál. kezd elegem lenni h félvállról veszik az embert. teljesen lerázott a doki a &eddőségiben. ez nekik miért jó? és akkor most hogy mondjam el neki h kaptam gyógyszert? amúgy a pajzsmiriggyel is gond lesz mert úgy tudom az 1körüli érték jó.
beülti alatt lehet szedni a metformint?
mekkora a tartomány?? Nekem a 120p 220 körül volt, én kapok rá gyógyszert, de az endos doki szerint arra még annyira nem indokolt. A tied viszont majdnem a duplája, szóval lehet neked is adnak rá gyógyszert..az IR diétát ha még nem kezdted el, szerintem kezd el, javasolni szokták.
Jó lett volna tudni milyen volt a 60 percesed..
Sziasztok Csajok! Kérlek írjatok vmit erre az eredményre! Inzulin 0 perces 79,5 pmol/ l inzulin 120 perces 407,3 pmol / l. Köszi
a többit később...
Én is csatlakozom...bár
nekem a nyár már nem, csak a szeptember. :) Eldöntöttem akkor nekivágok újra!!!
úgy sajnálom :(
hogyan tovább ?? tudod már ?
Egy kis lélekmelegítő !!!
Azt mondják, hogy a legnagyobb hiba bármit feladni, hogy a legnagyobb erő a kitartó próbálkozáshoz kell.
Ne add fel a reményt, hogy minden jobbra fordul.
Sose feledd, mennyi mindent megoldottál már. Igyekezz helyesen ítélni, harcolj lankadatlanul.
Mert ha lemegy a nap, nem marad egyéb, mint a meggyőződés, hogy te mindent megtettél.
És amikor a nap holnap újra felkel, folytatni fogod...
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?