Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Neoma!! A legjobbakat!!! :D
Nagy Moni, teszteltél?
azért lett volna jó ma is mert látod hogy erősödik e így nincs mihez viszonyítanod, de nagyon szorítok.
Minden oké lesz
én csak remélem, de nagyon izgulok :)
Te hogy vagy?? Minden rendben veled??
Ahha! Ezért nem értettem!
Pihizek és nem túráztatom agyon az agyam, mert akkor sem tudom befolyásolni a dolgokat.
a másikon, a nagy lombikoson...
Nem mindenki érzi meg a beágyazódást, ez még nem jelent semmi rosszat :) nyugi, és pihizz sokat
Ez a "beszélgetés" itt történt? Nem emlékszem rá...
Neoma, igen, elkezdődhetett akár tegnap is a beágyazódás, mondjuk akkor sem éreztem semmit...
bbogus!!! vállalom, nem tudok túl jól fogalmazni, de kissé bántó volt ahogy lereagáltad a hcg-s dolgomat. Kérdeztem, más is megírta a véleményét hogy ez miért lehet, de te folyamatosan azt erőltetted hogy rosszul gondolom, hiába mondtam nem a vérsűrűséggel van baj, meg sem hallottad, folyamatosan lehúztál... és ezt is Te mondtad visszakerestem.. "kívánom,hogy valóban a "nagyon magas" sztorid legyen igaz "
nem csak nekem jött úgy le mintha azt sugallnád hogy csak kitaláltam az egészet
Az hogy a naplómba leírtam az érzéseim, az miatt nem fogok elnézést kérni, még ha nem is szándékosan bántottalak meg
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?