Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Hú,jól hangzik!3 hét "wellness".Biztos jól fogod érezni magad,kell a pihi és a kikapcsolódás:Na és nem utolsó sorban a baba projekt a legfontosabb!!!Nagyon sokat gondolok rád!Vigyázz magadra!
szia, kikérdezett, megvizsgált.
van fizetős lehetőség és nem fizetős
a nem fizetősre várólista van
kell reuma beutaló is, én holnap megyek 10re a központba Kovácshoz és 12/05re kaptam időpontot Harkányba a reumára.
A főnövér ma nem ér rá vele foglalkozni de ugy váltunk el telefonon hogy holnap menjek fel ha végezetem.
lehet be férek a július 1től 3 hétbe
amúgy nekem az alapbetegségem miatt nem íratak ki maximum kezeléseket, csökkentett számút és iszapot nem kaphatok
kiírt kezelések:
-gyógyfürdő
-intim torna
-BERMER ágy
-masszázs (alhas és gerinc)
-pchiológus (én kértem)
ehhez jöhet plusszba az iszap
holnap okosabb leszek
a fizetős 60ezer a 3 hét (2 ágyas szoba benti fürdő) a nem fizetős (3 ágyas szoba és folyosói fürdő) és hétvégenként nem lehet haza jönni
Szia! Mi is így kezdtük a 2. stimut, pont egy héttel előbb jött meg. Drukkolok, hogy minden rendben menjen! :)
Sziasztok.Ma reggelre megjött,1 héttel elöbb.hivtam a kp-t,akkor kezdünk,ma elkezdem a szurikat,hétfön uh.remélem ez a 2. már sikeres lessz.
Mérem kitartóan :) Pénteken kellett volna megjönni, de még semmi.Viszont jeleim már vannak, puffadt a hasam stb...Kíváncsi leszek erre a hónapra, szeretnék szép peteérést látni :)
Szia! Nekem február végén, március elején volt a stimu. Mérd csak a hődet, ebben a hónapban nekem is a 36. nap körül volt a peteérésem. A múlt csütörtöki laboromban már látszott.
Sziasztok! Látom, mindenki d-vitamingyűjtésen volt a hosszúhétvégén! Koma, örülök, hogy minden rendben van veled! Mi most értünk haza Harkányból, nagyon jó volt. 3x voltunk a fürdőben+ hoztam haza vizet, meg vettünk gyógyfürdő-koncentrátumot. Nem olyan, mintha ott lennék, de fürdőzhetek itthon is a gyógyvízben. Mano-Gabi, mi volt pénteken, mikor mehetsz a kezelésekre?
Két helyen vágott. A combomnál lévő nagyon szépen gyógyul, csak a köldöknél levedzik. Esetleg ott van csak ilyen felszívódó varrat?
Remélem is, hogy nem lesz baj! ;)
Igen jó rá a Betadine, de szerintem magától is elmúlik. Minden ok odabent?
akkor nem lesz baj...nekem császár után a betadinos vagy a hyperolos folyadékot ő mondta
lehet te sem bírod a felszívódó varratot, nálam is csak azzal volt a gond
A betadinos oldat az jó rá... ki csinálta??
Örülök, hogy túl vagy rajta, remélem minél előbb elmúlnak a hasonló problémák is.
Mindent rendben találtak?
Köszönöm szépen, hogy írtál. A férjem már szaladt volna az ügyeletre. Mondjuk én is megijedtem egy kicsit. A Betadine, akkor jó neki?
Szia koma, nekem is gennyezett egy kicsit anno. Én is megijedtem miatta, de az orvos anyósom szerint ez a tisztulás része. Ha nem múlik el egy-két napon belül vagy ha jobban gennyezik, akkor kell a doki.
Sziasztok!
Meg volt a lapar műtét. Kicsit aggaszt, hogy a köldökömnél lévő vágás kicsit gennyezik. Ez nagyon gáz? HOlnap hívjam a dokimat, vagy ha Betadinozom, rendbejöthet?
Megnéztem, nagyon klassz!
Ez a hír most ment a tv-ben. Amikor ment a híradó a lelki szemeim előtt láttam egy pécsi babás találkát a mi gyerekeinkkel!
[link]
Drukkolok, hogy kedden szép magas hcg értéked legyen :)Pikk-pakk itt lesz a kedd :)
Hú én azt már nem is tudom, de azt hiszem, hogy az.
Kimentem az udvarba és a virágoknál megcsípte valami a tenyeremet, alig estem pánikba! Egy picit piros még, de már nem fáj.
Ez a várakozás sokkal nehezebb, mint a szurik beadása, pedig az elsőnél az ájulás kerülgetett. Ennyire még sosem vártam, hogy múljon el a hosszú hétvége,mint most.
Akkor minden meddőségibe járó a Mezősi doktornőhöz kerül előbb-utóbb. Én csak hozzá járok, időpontot legalább három hónappal hamarabb kell kérni, olyan sokan vannak nála. Akit a meddőségiből küldenek, azt mindig soron kívül fogadja. Júliusban megyek én is hozzá és tsh-t is mérünk majd. Solano, neked Hashimoto autoimmun problémád volt vagy másmilyen?
Alaphelyzetben Dr. Tóvári Eszterhez járok a Lánc utcába, most már csak évente egyszer, mert kb. 18 évvel ezelőtt kezdődött az autoimmun problémám, de az megszűnt, viszont kb. 6-7 évvel ezelőtt pajzsm.alulműködésem lett,ő írta fel a Letroxot, állította be egyesre és most már csak évente kell járnom kontrollra. Mivel a stimu így megemelte, a Várnagy doktor átküldött a Mezősi doktornőhőz, de a Tóvári doktornő is mondta a stimu alatt, hogy kérjek hozzá időpontot. A lombikosokat soron kívül fogadja. A Mezősi doktornő a hcg méréssel együtt kér TSH ellenőrzést is, akkor eldől, hogy visszaállhatok e napi 50mq-ra a mostani 75 helyett. Szerintem igen.
Solano kihez jársz endokrinologiára? Én a Mezősi doktornőhöz. Nekem eddig nem zavart be a stimmu a tsh értékembe. A Letrox nekem is 0,5-1 körüli értékeken tartja a tsh-t.
Én is szedek Letroxot már évek óta pajzs.alulműködés miatt. A doki egyesre állította be, merthogy ez a legjobb érték a babaprojekthez. A fogamzásgátlótól, amit a stimu előtt kellett szednem felment 7,8-ra, a stimulációtól pedig 14-re, de nem éreztem semmit. Megemelték a gyógyszeradagomat és szépen lement 0,67-re. A magas TSH miatt nem volt beültetés a stimu után, hanem egy hónapot kellett várni emiatt, addig lefagyasztották a babákat 2+1-et, mert össz. 3 embriónk lett 6 petesejtből (8 tüsző volt). Szépen felébredt mindkettő, őket 29-én ültették be, kedden megyek vv-re.
Amikor feljövök ide a fórumra, nekem is mindig ez jut eszembe, hogy de jó lenne már a "babás "fórumban dumálni :)De biztos eljön a mi időnk is!
Stimu után hány hónappal vagy?Nekem áprilisban volt a stimu én is mérem a hőmet , de nem volt ovulációm :( 21. napon megnézettem vv-en is és az is igazolta :( Remélem ebben a hónapban már minden helyreáll :)
A Letroxot szedem már fél éve és semmi bajom nincs tőle. Sőt, jobb a Tsh értékem és azóta nem hullik a hajam (ez mondjuk nem biztos, hogy ettől van). Most már csak annyira lenne jó, hogy a baba is sikerüljön!
Szerintem is biztosan kapsz gyógyszert. Nekem is alulműködő pajzsmirigyem van, mert autoimmun gyulladásom van. Nekem 2,2 volt a legmagasabb tsh eddig. A központban néztek még két értéket a 3.napi vérvételen, ami viszont nagyon durván magas volt. Jó, hogy voltál ultrahangon és negatív. Nekem az pozitív lett, így járok endokrinológushoz. Az biztos, hogy a te tsh értékedre is kell valami, mert így elég magas.
További ajánlott fórumok: