Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
NL Vica igazad lett, tényleg megszűntették az Elevitet :( Elevit Plusz van most forgalomba de sajna abba van jód!!!!Ma felhívom az endos dokim és megkérdezem mi legyen, mert a patikában sem tudtak helyette semmit ajánlani :(
Gratulálok én is lányok, a ti sikereitekből gyűjtök, gyűjtünk erőt.
Mi most mentünk volna az "egyszem" fagyi babánkért. De tegnap az uh-n kiderült, hogy van egy 32mm-s cisztám, és egy-két mioma is. A ciszta miatt most nem lesz beülti, jövő hét péntek újra uh, ha még ott van akkor, tüszőrepesztő szuri, ha ettől sem tűnik el, akkor lehet, hogy műtét.
Szerintem még pár nap. A reggeli hőm leesett 36,8-ról 36,3-ra, úgyhogy lassan meg fog jönni, bár még jelei nincsenek.
Gondolkodj lépésekben! Az első, hogy legyen sok szép petesejted, aztán sok blastocytád, közben jó tsh, stb. Írd le egy papírra, és ami sikerült pipa (esetleg valami jutalom ami feldob). Minél több pipa, annál közelebb a végcél, és egyre jobban elhiszed, hogy most sikerülni fog. Próbáld ki, erőt és hitet ad. :)
Töltöttem fel képeket a kis Bencéröl:)
Szia.rég beszéltünk.tudom,hogy most sikerül,ha nem akkor tévedtem:)
Szia.jól vagyok köszi,csak meglepett,hogy 1 héttel elöbb jött meg.Igen kibabáztam magam,jaj látnotok kéne,tünemény egy baba.lesem tettem a kezemböl:)Te hogy vagy?amint hallom elég ramatyul.
Én is szerdán megyek 9-re! :)
Én szombaton töltöm a 7.hetet,ketten vannak remélem jövő héten már hallhatom a kis szívecskéjüket! :)
Sept hogy vagy?Ki babáztad magad nagynéni?!Levetted a mintát?Látom már szurizod magad,nagyon szorítok hogy minden rendben legyen!Puszi :)
Köszönöm mindenkinek a gratulációt és a drukkot! És mindannyiótoknak kívánom, hogy végre teljesüljön az álma!!
Jövő szerdán megyek uh-ra.
Nagyon gratulálok! :)
Mikor mész uh-ra?
Elindult a pozitív hullám,Yzzi nagyon szorítok! :)
Mkj mikor kezdesz? Nekem majd a hónap végén indul a 3. inszem szurizása. Hacsak közbe nem sikerül magától a babuci.
Még nem szurizok, de remélem, követem Solanot. Mindenkinek szurkolok a szép értékekért!
Gratulálok! Vigyázz magatokra!
Solano gratulálok!!!
Yzzi drukkolok, hogy Te is ilyen jó híreket kapj nemsokára :)
Sept, megy neked is a szorítás, hogy rendben menjen ez a ciklusod!
Szurkolok Yzzi, és kitartást ebben a visszalévő kis időben!
Szívből gratulálok Solano, remélem most elindult egy pozitív széria és többen csatlakozunk hozzád!
Köszi szépen, hát igen, túl vagyok rajta. Még fájogat a köldök vágásom, de már nem levedzik, és ennek örülök. :) Te már szurizol? Most valahogy kezdesz nem. Remélem te is beállsz Solano mögé a sorba!Sőt TUDOM!!! :*
De jóóóóóóó! Még ilyen híreket, még-még-még! Óriási gratula!
Sept, Yizzi és aki most jön! Nektek is hasonlóan szép hcg-t!!!! :)
De jó:-))))))))Gratulálok szívemből neked!
Yzzi drukkolok neked nagyon:)sikerülnie kell!!!
Teljes szivemböl gratulálok :) Remélem mihamarabb miis megyünk a Te példád után:)
Ó egy babának is nagyon-nagyon fogok örülni! Csak legyen egészséges!
gratula :)
a hcg mindenkinél egyéni, szóval bármi lehetséges...a lényeg hogy sikerült
Nagyon gratulálok!!! :) Úgy örülök, mikor ilyen jó hírt olvasok!
Remélem jövő hétfőn én is ilyen szép hcg-ről számolhatok be. :)
Sziasztok!
449,5 lett a hcgm! Tehát áldott állapotban vagyok!!!!!!!!
Ez az érték utalhat két babára?
További ajánlott fórumok: