Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Köszönöm! Sajnos, nem hallottunk a szívhangokat, csak a pulzálást tudtuk megnézni, de így is hatalmas élmény! Viszont nagy meglepetés volt, hogy hasi uh-t csinált a Kovács doki.
Nagyon kellemes pihenést kívánok Nektek!
Gonapeptylem nincs, viszont van 2 doboz (az egyikből hiányzik 1 filter) pH egyensúly Lúgosító teakeverékem, amit 1 doboz áráért elpasszolnék. (600Ft)
Sőt 2 doboz (1 levél hiányzik) DM-ben vásárolt OrganoJódom, amit akár ingyen is odaadnék valakinek.
szia. én június 16án voltam pécsett immunológián, de még mindig nincs meg minden eredményem, a hétre ígérétk h meglesz, de úgy h felhívtam a labort és elsírtam, h ezen múlik az augusztusi lombik kezdésünk
genetikán június 13án voltam, a 4 hetes része 6 hétre lett meg, a kromoszóma 4-5 hónap
Azt nem tudom hogy Zalaegerszegen mikorra lesz meg az eredmény, majd akkor megkérdezem.
Immunológiai vizsgálatra klinikán 2-3hetet mondták.
Remélem októberben mehetek lombikra.
Mindenkinek a legjobbakat kívánom ;-)
Pécsen az immunológia 2 hét,ha jól emlékszem!
És Zalaegerszegen mikorra lesz genetikai eredmény? Ott is hónapok?
Kíváncsi leszek, hogy lesz-e javulás a katonákban! Adj a Zuradnak E vitamint. Én is adtam a stimu előtt és jóval több és szebb bébibogyó lett.
Ma voltam konzin. Hááát! Mi nem tudom mikor megyünk a fagyi babókért. 12-én Koppán dokival lesz megbeszélés, aztán kiderül, hogy mit ajánlanak. Nem vagyok túlságosan feldobva. Nem vagyok depis meg ilyenek, de nem akarok görcsölni a babatémán. Lesz ami lesz! Én megteszek minden tőlem telhetőt, amit tudok, de első az egészségünk, a baba meg ha akar akkor jön!
Sziasztok!
Ma voltam 12. heti uh-n és minden rendben van a babával, nagyokat kalimpált és forgolódott. Orrcsonjta látszik, nyaki redője csak 2 mm. Az utrót holnaptól csökkentenem kell, ki sem kell váltanom a receptet. Nagyon kedves és aranyos volt K. doki. A barátnőm jött velem, mert a férjem nem tudott elkísérni és megengedte, hogy bejöjjön lefotózni a babát. A hasam is sokat nőt az elmúlt 1 hét alatt.
Sziasztok!
Ma voltam a klinikán, mivel 2.sikertelen lombikom volt megyek genetikai és immunológiai vizsgálatra
vizsgálatra.
Genetikai Zalaegerszegen lesz kedden,mert Pécsen csak októberben lenne időpont,másik pénteken lesz.
Ha valaki volt ilyenen mennyi idő volt az eredmény?
Voltunk nyaralni, itthon is zajlanak az események, nem sok időm van jönni sajnos...
Elvileg augusztus 2. felében kezdünk, 13-án megyünk kiskatona számlálásra és megbeszélésre :)
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?