Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
A genetikához 2 sikertelen stimus lombik kell, nekünk meg csak 1 ilyen volt, a fagyibabás beülti nem számít bele. De immunológia mehet, szóval jövő héten sort kerítek rá :)
Drukkolok minden pocakos kismaminak - főleg aki már a nagy találkozáshoz közel jár-, hogy minél könnyebben teljen ez az időszak, és minden jól menjen szülésnél! :)
Igen Pécsen. Mi lett a barátnőddel?
Nemis értem, hogy mi az hogy gyanu? Nem tudják megállapítani hogy van vagy nincs?
Korábbi rákszűréseknél nem volt ilyen.
Ja és több, mint 12 éve együtt vagyunk a párommal én nem voltam senki mással (ő volt az első), neki is csak egy kapcsolata volt elöttem.
Szia biba!Fél év múlva????
Barátnőm 2013 szeptemberében mikor kiderült hogy spontán terhes lett és csináltatott citológiát,kiderült hogy HPV gyanús és minden hónapban ismételték neki a szűrést a pécsi klinikán!
Pécsen voltál szűrésen?Mert szerintem így tuti nem lehet menni beültire,de mindenképp kérdezd meg K. dokit!
Biztos nem lesz változás hétfőig,nagyon fel van túrva minden és tegnap este mi is megtaláltuk honnan jutunk be a klinikához,úgy ahogy Ildike is írta a sárga táblákat kell követni a gyerekklinikától fölfelé kb. a 2. utca balra és a medi épülete mellett megyünk be a klinika területére meg ott is jövünk ki :)
Nálunk semmi változás,az anyahajó kijárata totál zárva úgyhogy nem várható landolás mostanában :D Álljuk a frontokat is,mert a görcsök ezek szerint még nem olyan erősek,hogy nyissanak! Most minden kedden megyünk Nst-re,aztán 29.-re kell időpontot kérnem terhelésre,utána V.doki megnéz uh-on és meglátjuk mi lesz,de indítani semmi esetre sem akar én egyet is értek vele,kivárjuk a megfelelő időpontot mikor a kisasszony is úgy dönt érkezni szeretne :) Vérképem nagyon jó,állítólag túlságosan is,azt mondta több vérem van mint nekik együtt az asszisztensével,ja és mikor beléptem megjegyezte hogy szép nagy sörpocakom lett,sok volt szilveszterkor a sör? :)))
Sziasztok!
Nagyon kiakadtam, ma telefonáltam a rákszűrésem eredménye miatt. Járt már valaki úgy, hogy közölték vele, hogy a rákszűrés negatív, de hpv gyanú van, ezért vissza kell menni fél év múlva?
Visszakérdeztem, hogy akkor most mi van és a lombikot ez hogyan befolyásolja, erre azt mondta a nő, hogy semmi mehetek lombikra ez csak gyanú....
Nem kéne megismételni MOST?
27-én megyek konzultációra, akkor majd megkérdezem K dokit.
Mi is ma voltunk Pécsen, de csak konzultáción. Immunológiára megyek jövő héten, de genetikát nem lehet még csinálni :(
Parkolni ugyanúgy lehet az első fizetős parkolóban, csak nem lehet elölről bejutni. Követni kell a sárga táblákat, azok vezetnek el a hátsó bejáratig (Pollack bejáratával szemben kell bekanyarodni), onnan előre kell autózni a parkolóig.
Szia! Mi most vagyunk a 19.hétben. Háát, nálunk a 12.héttől úgy érzem volt már minden, vérzés kórház stb...
Aztán, hogy lehessen még fokozni, kaptunk egy közepes kockázatú kombinált tesztet, hiába tökéletesek a magzati uh eredmények, most a szívultrahangon találtak vmi szöszömnyi eltérést, úgyhogy mehetek holnap tanácsadásra....
Kiváncsi leszek mit mond nektek ma V doki:-D
Egy előnye volt, hogy kórházban is voltam, összezártak a már babás anyukákkal, próbáltam is jegyzetelni mi hogyan kell csinálni.:)
ott mindig van valami....és mindig a legrosszabbkor, amikor én voltam pocakos, akkor is le volt minden zárva.
Az hogy nem siet nagyon kifele az nem baj, nem jó inkubátorba látni a gyereket
megnéztem a fotóidat....vagy a szemed, vagy a tükröd romlott el...
hány kg vagy??
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?