Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
bocis lassan kezedben tartod a csodád!
én már szerintem itthon lennénk, istenem de jó is lenne, szeretnék élni legalább, most nem :(
vica 30 hét? nem semmi! drukk neked is .... meg lesz az a 6hét
Kata de szépeket írtál! puszi
Meglesz az a 6 hét is, hiszen eddig sem volt semmi gond, de ha picit előbb jönnének sem lesz semmi baj. :-)
Mondjuk én nem is tudom 2 babával hogy viselném a terhességet, hiszen eggyel sem leányálom (nekem) és még nincs vége... Csak pont a napokban gondolkodtam azon, hogy milyen könnyen mondjuk a beültetés előtt, hogy 2-őt szeretnénk. Úgyhogy minden elismerésem az ikres anyukáké. :-)
Köszi, a 35.hétnél tartunk, úgyhogy már talán nincs sok vissza.:)
Én is drukkolok nektek!
Sept,TamaraTamás!Nagyon szorítok Nektek!Remélem jó hírekkel jöttök :)
Bocis sokat gondolok Rád,már nagyon a finish-ben vagytok!Vigyázz magatokra és minden jót kívánok! :)
Holnap 9.-én lesz 1 éve,hogy Krisztina megteremtette az Áldott kezei által a Mi kis csodánkat Hannát!Talán ez a nap fontosabb számomra mindennél,nagyon boldog vagyok hogy épp Hannát "horgászta" ki az 5 millió sejt közül!Úgy gondolom ezért mentünk keresztül annyi sikertelen beültetésen és borzalmakon,mert a Jó Isten erre a napra várt....És mi is.... :)
És nem utolsó sorban Áldom az eget,hogy a lombik által ilyen fantasztikus és csodálatra méltó emberekkel ismerkedtem meg,mint Ti!
Mindenkinek szívből kívánom a legjobbakat és,hogy teljesüljön az álmotok :) :*
Kovács doki arra gyanakodott, hogy talán mégis immunológiai oka van a sikertelenségnek.
Én nem bírtam kivárni a tb-s időpontot, de ezért nem volt érdemes fizetni. Beszélgettem az immunológussal fél órát 10000Ft-ért, megnézte az eredményeimet, azt mondta csináltassam meg újra a labort a lupus miatt, de az nem a megtapadásnál okoz problémát, hanem általában a középidőben vetélést vagy koraszülést okozhatna.
Beültitől aspirint és clexsant javasol, tehát semmi újat...
de jó! szívből kívámom a legjobbkat, sok szép embryot és szép magas hcg.t!
csajok legalább ti érjetek célba, én meg talán célba érek vagy nem.
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?