Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Mi 2011-ben lettünk átirányítva a Meddőségibe. Eddig 4 év várakozás, 1 inszem, 2 stimu, össz. 4 beültetés, 2011-ben lapar: endometriozis észlelése a kismedencében, hystero, chromohydrotubacio mko., majd ezt követően 3 hónap GnRH injekció kúra, sok injekció (kb. 50-55 injekció), sok-sok vérvétel (korábban hiperprolactineamia miatt is), sok könnycsepp.
És még nincs vége, hozzá jött a pm. Alulműködés: autoimmun Hashymoto-Thyreoditis, és ki tudja mitől 2.5 hónapja tartó a január 30-i beültetés után két héttel kezdődő refluxxal együtt járó rossz emésztés és lehet, hogy rekeszizom sérv a korábbi hízástól.
Nem bírom a hormonokat egyelőre és próbáljuk spontán!
Na ehhez azért még idő kell neki ;)
Neki ez a jelmondata kistesók számát és nemét illetően: "Mindegy, csak egy egészséges lány legyen!" :)
Köszi :)
Én nem vittem beutalót.
Ildike83 tiszta szívből gratulálok!:)
Mikor időpontot kértem a meddőségibe azt elfelejtettem megkérdezni,hogy kell e beutaló. Először megyek. Ezt meg tudjátok nekem mondani?
Köszi!
Hát apának még emészteni kell a dolgot, ő annyira nem rajong az ötletért, hogy esetleg 2 baba lesz egyszerre, de majd megszokja a gondolatot :D
Köszönöm szépen mindenkinek!!!
sept, TamaraTamás, RenCsibi és szépen sorban a többiek (remélem jó sorrendet írtam :) ), mindenkinek hasonló eredményt kívánok a következő beültinél :)
Nagyon jó! :)
Gratulálok! :) Nagyon örülök Nektek! Hajrá kistesók! :)
Csaknem 5 év várakozás, 1 inszem., 2 stimu., 3 beültetés, hsg, hisztero., több, mint 150 injekció (amit beadtam magamnak), milliónyi vérvétel, annál is több könnycsepp....
Hétfőn voltak 3 hónaposak, minden szenvedést megértek! Töltöttem fel képeket a babáinkról. Kitartás, mindenkinek sikerül! Itt mindenki nagyon-nagyon megérdemli!
Megvan az eredmény: ET+13, 3 napos bébibogyókkal: 784,35!!!
Én olyan boldog vagyok!!! :)
Már csak azt lenne jó tudni, hogy 1 vagy 2 bogyó van?!?
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?