Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Én úgy tudom, hogy nem számít bele a tb-s 5-be a fagyis.
Szerintem a sikeresség egy komplexebb dolog, mint a fekvés-nem fekvés. Én az első 3 napban szinte csak feküdtem. Utána mindig kicsit többet voltam fent, este kimentünk a városba fagyizni, főztem valami egyszerűbbet, de nagyon minimalizáltam minden "erőfeszítést".
Valaki végig fekszik, valaki másnap nyaralni megy, vagy dolgozni és sikerül. :)
Csajok! Biztos már sokszor felmerült a kérdés, de a fagyasztott is csökkenti a tb-s lehetőséget?
Más: Képzeljétek, azt hallottam, hogy Győrben, ahol a legnagyobb a sikerráta, nem ajánlják a fekvést beülti után... :O
Köszi, hogy írtál. Akkor reggel a Menopur és a closti is. Clostyból azt hittem 2x1, de tényleg 1x2. A menopur beadása és a Closty bevétele között mennyit vártál? Vagy beadom a szurit és már mehet is a closty? Igen, felírtak tüszőrepesztőt is és utrogestant. Olvastam, hogy neked sikeres is volt az első inszem. Gratulálok! Remélem követem a példádat és nekem is 2 csíkos lesz hamarosan a tesztem.
Inszem után mennyit pihentél, mire vigyáztál.
Illetve maga az inszem hogy zajlott?
Bármilyen tapasztalatot, tanácsot szívesen fogadok. Bocs a rengeteg kérdésért, nagyon kezdő vagyok.
Szia!
Ezeket a gyógyszereket kaptam én is. Én a Menopurt két naponta reggel adtam be aztán a reggeli 2 szem Closti. Elvileg inszemnél is lehet túlstimulálás, de hogy elkerülhető-e azt sajnos nem tudom. Nekem is 12. napon volt uh ott látják majd már hogy mennyi érett tüsződ van és hogy mikor kell a tüszőrepesztő, ha kapsz azt is.
Biba!
Írj majd, mi volt az UH-n?!
Remélem minden OK!? Csütörtök vagy péntek? Csak ez lehet a kérdés! ;)
Sziasztok!
Jó rég írtam már ide, de azért folyamatosan olvaslak Titeket. A kismamáknak gratulálok a meg már babázóknak szintén.
Most ha megjön a mensim indul a stimu, inszem lesz. Gyógyszereim: Menopur 3,5,7,9,11 napon napi 1 ampulla. Clostylbegit 3-7 napig 2x1.
Meg tudnátok mondani, hogy a Menopur este vagy reggel célszerűbb.
Inszemkor is figyelni kell, hogy ne legyek túlstimulálva? Illetve ez hogy kerülhető el?
Akinek volt inszem az is csak a 12. napon ment uh-ra? Félek, hogy ha korábban van peteérésem akkor a 12. nap már késő és lemaradunk az inszemről.
Bocs lehet, hogy némelyik kérdés egy kicsit bugyuta, de nem vagyok járatos ezekben a dolgokban. Előre is köszi a válaszokat.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, kicsit talán megnyugodtam. Holnap remélhetőleg pikk-pakk túlesek a beavatkozáson, és utána megnyílik az út a lombikhoz.
Nem bánjátok, ha majd zaklatlak titeket mindenféle, kezdőkre jellemző kérdésekkel...?
Nekem laparom volt az előzmények tekintetében,és annak a keretein belül volt hisztero és petevezeték átjárhatósági tavaly nyáron.
A lombik idén májusban indult.
Én nagyon sok időt vesztettem a pesti Sote nemtörődömsége miatt,
Lenka! Én nem borotváltam teljesen, de ott lecsupaszítottak hisztero előtt, szóval jobb, ha már úgy mész, hgoy nincs szőröcske. :)
Bcicus! Így szokott ez lenni, vagy nagyon várjuk vagy egyáltalán nem. Lehet a melegtől több folyadékot párologtatunk és kevésbé indul meg a mensi. Próbálj meg minél többet inni.
Vigyorex! Neked mikor volt a hiszterod? Mostani beülti előtt?
Mkj! Bár én több vagyok súlyra picivel mint ti, de így is elgondolkodok rajta, hogy két babó hogy férne el bennem. Bár nekem egyre inkább az a sejtésem, hogy csak egy lesz. Persze mindegy, csak legyen... :)
Szia Lenka, a sima hiszteroszkópia laparoszkópia nélkül nem nagy dolog. Én reggel mentem be a klinikára, úgy hogy előtte éjféltől nem lehetett enni-inni. Reggel 7-kor elfoglaltam a klinikán az ágyam, 11 körül mentem a műtőbe és délután 2-kor mehettem haza. Másnap dolgoztam. Intim területet leborotváltam.
Nekem minden műtétnél a kanül szúrása fáj a legjobban.
Akkor mennie kell nekem is és a végén olyan gyönyörűségeim lesznek, mint neked! :)
Csak ezen legyek túl és vele együtt a 12. héten ...
Köszönöm a választ.
Gratulálok a babákhoz, és szívből remélem, hogy én is hasonló sikertörténetről számolhatok majd be...
Köszönöm, remélem minden jól alakul...
Mondjuk nem könnyű ez nekem, mert némileg kontroll-mániás vagyok, és az olyan helyzetekben, amik fölött nincs úgymond hatalmam, elég könnyen bepánikolok. Márpedig az orvosi beavatkozásoknál, műtéteknél, alatatásoknál kiszolgáltatottabb helyzetet nem is nagyon tudok elképzelni. Mindegy, majd csak kibírom valahogy a cél érdekében.
Igen, a beöntés egy rémálom volt...
Ez valószínűleg buta kérdés, de a laparhoz teljesen le kellett borotválni az intim részeket. A hiszteoszkópiához is csupaszítani kell?
Ha jó a megtermékenyítő képességük, akkor ennek töredéke is elég lesz, úgyhogy hajrá. :) Nagy kalappal!
Nekem jók tapasztalataim Péccsel. Én Pestről mentem át. Pécs sokkal simulékonyabban kezelt mindent.
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?