Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Köszi lenka80!
100 mg-os/60 szemes?
Milyen adagolásban szedted?
Milyen tapasztalataid voltak vele?
Csajok!
Aki szedett már dhea kapszulát, az milyet és honnan rendelte?
A Mediben milyet árulnak és mennyiért?
Szívesen venném ezzel kapcsolatban a tapasztalaitokat is!
Köszi
Sziasztok! Ma vagyok a 9. napon, voltam UH-on is, a tüszők 10-12 mm-esek. Valaki tud segíteni nekem abban, hogy mekkorának kellene majd lennie leszívásra? Előre is köszönöm!
Sajnálom a rossz híreket Neverending és Jövő2016.
Nagyon sajnálom! :( Annyira szorítottam neked!
Én sem jövök túl jó hírekkel, bár számítottam rá az alacsony AMH-m után. A 4. napos vérvételem FSH 19 lett..
Az érdekes az, hogy az áprilisi vv-n még csak 6,6 volt.
Az asszisztens hölgy annyit mondott, hogy ez az érték hónapról hónapra "ugrálhat".
Járt már valaki közületek hasonló cipőben? Mit tettetek/vagy nem tettetek? Milyen eredménnyel zártátok a leszívást?
Ami még érdekes: két hete a tsh-m 1,3 lett, ma 2,07..Ezt sem értem.
Köszönöm a drukkolást, de sajnos nem sikerült..... nem osztódtak a sejtek.... tegnap eléggé padlón voltam, de szerencsére a párom nagyon mellettem van...
Most három hónap pihi, és remélem lépésről lépésre előrébb fogunk jutni és sikerül idővel a babó...
Csak ne lennék türelmetlen....
A biológus azt mondta, hogy nem lehet tudni, hogy miért nem indultak osztódásnak, de ez nekem olyan furcsa mivel elméletileg hormonálisan nincs probléma velünk.... esetleg ti tudtok erre választ?
Sziasztok!
Az alábbi gyógyszereim eladóak:
Utrogestan hüvelykapszula 69 db 3200Ft,
Prolutex 25 mg injekció 1 db 1500Ft,
Fostimon HP 75NE 4 db 12 000Ft,
Duphaston 10mg 36 db 2000Ft,
Inofolic 8 db 1600 Ft.
Aki a fentieket egyben megveszi 20000 forintért, annak adok mellé:
Femibion 800 5 db,
Kálium R 27 db,
Folsav 39 db,
Prednisolon 5 mg 7 db, ezeket ingyen.
Ezen kívül van még:
Clostilbegyt 50mg 18 db 1500Ft-ért,
Ovitrelle injekció, hűtőben tárolva 1 db 2000 Ft.
A fenti gyógyszerek sikertelen inszeminációkból, illetve sikertelen lombik kezelésekből maradtak meg.
Mi már nem tudunk többet próbálkozni, elindítottuk az örökbe fogadást, ezért nincs szükségem a gyógyszerekre.
Igen, úgy néz ki! Remélem kitartanak, picit félek attól, hogy öt napig elhúzzák, drukkolok, hogy bírják még az összezártságot!
Sajna kevés lett, ezért is vagyok picit lelombozva, de azért még reménykedek a jó hírekben!
Sziasztok!
Kèpzeljètek, vissza kellett mennem a medibe, mert volt egy durva vèrzèsem. Nagyon megijedtem. Nem tudni mitől volt, a petezsák nőtt, de mèg semmi más nem látszott. Fáj a hasam, ès nagyon be vagyok parázva.
Aha értem, akkor 5 napos manókat kapsz vissza! Hány petesejted lett?
Szorítok!
Huh, köszi, most megnyugtattál! :) Mindent megpróbálok megkérdezni, de mindig kimarad valami! :/
Ma voltam, már itthon, vasárnap kell telefonálni, addig próbálok nem izgulni nagyon:D
Igen, ezek mennek végig. Aztán amikor kiderül, hogy babás vagyok, akkor addig kell folytatni, amíg el nem fogy.
Hajrá! Mikor mész leszívásra vagy voltál?
Csak szakorvos kérheti a t3at és a t4et!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez mindenhol így van sajnos..estelg megnézethetnéd magánban..Én Kecskemétre járok Naszódyhoz. Ő mindig azt mondja,hogy a tsh t3 és t4 nélkül semmit sem ér..és igaza van..nekem most a 75 mg letrox mellett 0.199 lett a tsh,és azt mondta maradjon az adag.
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?