Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Sajnos a v3rzés élénk piros és darabos volt.
Egymás utáni napokban teszteltem.
Először azt hittem, hogy csak a mehszajsebem miatt verzek. De egyre erősebb lett a vérzés a napok előre haladtával.
Gratulálok!
Február -marciusba tervezzük, hogy elmegyünk a 2 eszkimonkert. Nagyon bízom bennük.
Protifar- gyógytápszer, gyógystertárban lehet venni. Íztelen, ételbe, italba bele lehet keverni.
Biotech USA Iso whey zero- millió ízben van, jól lehet variálni.
Nagyon sajnálom :(
Szerintem ilyenkor már nehéz bízni, de reménykedni kell!
Szia/sztok!
Szeretném megosztani veletek is.. nagyon halkan örülve, csendben még.. úgy néz ki SIKERÜLT!!! :-))) ET+13. napon 1182,76 volt a béta hcg-m, ma voltunk az ultrahangon, 9mm-es a petezsák, még nem látszik benne semmi..
Nincs lehetetlen!
4-es fokozatú, súlyos endometriózisom, hólyag és a méh között. Csróeresznye nagyságúan benne van a hólyagban is. Műtétet nem vállaltam.
Emellett több mint egy éve szedem a letroxot, pajzsmirigy gyulladásra. Szépen beállítva vele a tsh értékemet.
ELSŐ LOMBIK volt! 6,5 szép tüszőt mondott a dr Úr a 11. napos UH-on, ezzel szemben bőgtem a leszívás után az ágyon, amikor megkaptuk a papírt, hogy 2 petesejtet sikerült nyerni.. jött 3 nap iszonyú stressz.. 1 embrió fejlődött szépen, őt kaptam vissza 5 naposan..
és sikerült!!!!!!!!! :) Első lombik, egy embrióval. Nagyon hittünk benne. Szorítsatok, hogy minden jól alakuljon.
Nektek meg sok sikert kívánok, csinálni-csinálni tovább!
Látom a sok csalódást, amit írtok a napokban, remélem nem veszitek rossz néven az én írásomat most, talán a pozitív hírek kicsit felvillanyozzák az embert, hogy igenis sikerülhet.
Szóval halkan, és csendben.. de örülünk nagyon. UH-ig akartam várni, de akkor megfogadtam, hogy mindenképp leírom Nektek. :-)
Ez már biztos.Most hivtam a Medit.0,6 a bhcg.
Nem tudom hogy lehet ekkora csalódást ismet feldolgozni.Karácsony elött.
milyen a vérzés? mert én et+3-tól véreztem hol jobban hol kevésbé...
A teszt ilyenkor még biztonsággal nem mutatja ki hogy baba van. Ha nem erős és nem darabos ne add fel. Lehet hematóma, felmarhatott a hüvelykúp...egy csomó dolog miatt lehet vérezni...nálam pl sosem derült ki csak sejthető volt hogy a 2.babóval vetéltem el közben..
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?