Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, holnap lesz a beültetésem.
Biztos többféle készítmény van, Nekem Prednisolot kell szedni és Utrogestan hüvelytabblettám van még. Ezeket ugye kell használni beülti előtt reggel? :)
Köszi!
Az én ikreim Várnagyos babák. Kováccsal csak egyszer találkoztam a mediben és többször a klinikai bentfekvésem alatt. Szerintem hatarozottam kedves. A barátnőm császárjánál ő volt a másik orvos a fogadottja mellett. Ő is dicsérte. Szerintem nem nyúlsz mellé egyik dokival sem.
Nem kell fizetned semmilyen vizsgálatért, laborokért, csak majd a patikában mikor a szereidet váltod ki. :)
Kovács doktor nagyon jó fej, de sok betege van és állandóan szalad. Mondjuk Várnagy doktornál is sokan vannak. Kovács doktor segített hozzá ahhoz, hogy az iker babáim megfoganjanak és nála is szültem.
Összességében az egész központtal elégedett vagyok.
Igen első beülti volt. Két kis bogyókámat kaptam vissza. Sajna a többi nem fejlődött tovább.Én a beültetéskor rákérdeztem és mondták hogy megcsináltathatom máshol is csak telefonáljak be az eredménnyel.
Bementem felvették az adatokat aztán levették a vért a végén fizettem. Elvileg emailben küldték volna az eredmény de az másnapig nem érkezett meg. Bementem és ki adták. Szorítok neked nagyon 😊 A kislányod is lombik baba?
Szia én is éreztem szurkálást. A beülti után 3-4 napot feküdtem. Persze felkeltem mosni meg elmosogattam. Utána már többet sétáltam. Et után 9 napon teszteltem először akkor már pozitív volt. En a vérvételre nem mentem le pécsre hanem pakson a medicoverben vetettem le. 3400ft volt és másnapra volt eredmény. (1843)😊
Csütörtökön megyek ultrahangran
De jó! Akkor én is reménykedhetek, mert szerintem mire kiírják a gyógyszert (ha kapok egyáltalán) és mire az elkezdene hatni, mi már elindulunk a lombikon!
És a zárt petevezetőidet nem akarták kiszedni? Én most megyek műtétre ahol kiszedik a méhsövényem és az egyik petevezetőm! A másikat is szeretnék, de ahhoz még ragaszkodnék egy kicsit!
Ezt gondolom én is.
Amúgy azt mondják hogy minden túlsúlyos nő Ir-es. Mégis teherbeesnek simán.
Nekem mindig tele vannak pcos miatt cisztákkal a petefészkeim.
Mégis az első stimu sikerült.
Lombikra zárt petevezetők miatt volt szükség.
De jó! Ez nekem most nagyon reményt keltő! Szedtem gyógyszert én is az IR-emre, de nagyon szarul voltam tőle és nem lett jobb a terhelésem sem. Abbahagytam 2 éve. A terhelésem ugyanolyan rossz aztóta is, holnap leszívás, de nem érdekel.
Vannak dokik, akik még mindig szkeptikusak az IR-rel kapcsolatban. Nem hinném, hogy annyira borzasztóan befolyásolja az esélyeket. Akit megvizsgálnak, azt látom, hogy mindenkire rámondják, hogy IR-es. Ehhez képest azért esnek teherbe spontán is elég sokan a világon.
Mi kb 120km-re lakunk pécstől és szinte mindent ott csináltattunk.
Nekünk a doki mondta hogy szedjen valami vitamint de csak a stimu előtt egy hónappal. Lehet nektek is el kéne kezdeni most. A spermium kialakulásának ideje 3 hónap ezért szokták a 3 hónapos kúrát ajánlani.
Szia! Én IR-es vagyok. Az értékeid alapján te is.
Én kaptam merckformin xr-r, de nem hatott, az eucreastól pedig a kórház vendégszeretetét élveztem. Ott el is ment a kedvem az egésztől.
Évekig nem szedtem semmit. Első lombikból lettek az ikreim.
Méhtükrözésből nem kell újat. A 3 és 21 napos véreket kérték meg a vírusszerológiát mindenkinek. De azt nem tudom itthon elintézni.
A spermavizsgálat nekünk is a konzi napján lesz. Hét erre kíváncsi vagyok mert nagyon szar volt neki annó és azóta csak öregedtünk mi is.
Csajok! Van valaki közületek, akinek inzulinrezisztenciája van?
Most kaptam meg a cukorterhelésem eredményét, de csak június közepére kaptam időpontot az endokrinológushoz. Az eredmények és az internetes kutakodás alapján szinte biztos vagyok benne, hogy ez IR! Hasonló értékekre kapott valaki gyógyszert? Köszi a válaszokat előre is!
Vércukor:
0 perces: 5,1 mmol/l
60 perces: 6,0 mmol/l
120 perces: 6,6 mmol/l
Inzulin:
0 perces: 15 uU/ml
60 perces: 72 uU/ml (++)
120 perces: 100 uU/ml (++)
Igen megcsinálják ott a virus szerologiát is. Nekem kellet méhtükrözés is csinálni. Lehet abból is kérnek frisset ezt nem tudom. Nem mondták a telefonban hogy miket kell megcsináltatni?
Az andrologiát a konzi napján csinálták nálam. Sok sikert.😉
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?