Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Sziasztok! Esetleg tudja valaki,hogy az ünnepek között,hogy dolgoznak a központba? Két ünnep között illetve 31.-én? A màsik,hogy a 15.-ei szombati munkanapon dolgoznak e ? Mondjuk nekem vérvétel kéne de az meg lehet nem lenne 😏
Sziasztok,
Olvasgatlak benneteket, drukkolok nagyon a háttérből.
Mi fél év után újra belevágunk. Eddig egy sikertelen inszem volt. December elején megyünk a dokihoz, hogy kitaláljuk további inszem vagy lombik legyen. Sajnos korosodom, jövőre 44 leszek...
Sajnálom. Tudom milyen érzés.
Köszönöm Esztike79 és Lucika34. Először elkeseredtem, de aztán összeszedtem magam, muszáj. Lucika34, akkor tényleg ciklustársak vagyunk. :) Kitartás neked és mindenkinek!
Oh! Nagyon sajnálom. :(
(Akkor szinte egyszerre van a ciklusunk, mert nekem meg tegnap jött meg. Izgulhatunk majd együtt.)
Sajnos nem sikerült, ma megjött. Legalább a ciklusom jól működik, a peteérés után 14 nappal jött meg.
Sziasztok! Tudja valaki közületek, hogy Pécsett hol és mennyiért végeznek ultrahangos petevezeték átjárhatósági vizsgálatot? (Medicover-en kívül) Köszi!
Szerintem nincs okod aggódni az érték miatt. :)
Nem,nem mondtak semmit.Az előző vérvételnél mondták hogy minden rendben( 3. napinál). Most semmit csak az értéket és hogy az orvos értékeli majd.Ez kicsit nyugtalanított.
A progeszteron szint amúgy sem lehet probléma a lombikozásnál, mivel úgyis stimulálnak, meg adnak tüszőrepesztő inkeciót.. Vagy mondtak neked valamit ezzel kapcsolatban?
Köszönöm. Kicsit megnyugodtam. Decsemberben szeretném kezdeni a második lombikot. Remélem rábólintanak.
Szia! Találtam egy fertilitásos összefoglaló táblázatot, aszerint 10 ng/ml felett jó, a másik mértékegység nmol/l, ott 30-as értéktől jó, gondolom a tiéd is nmol/l-ben van megadva, úgyhogy jó az értéked.
Sziasztok. Kérdésel fordulnék hozzátok. Megtudtam a 21. Napi vérvételem. Progeszteron 30 as. Szerintetek jó ez az érték?
Nekem most volt a 3.ik Fet-em, 3 naposakkal, mindegyik a 17.ik napon volt,28 napos ciklusaim voltak 😉
Sziasztok!
Segítsetek, kérlek! Jól emlékszem, hogy a fagyasztott beültetés 18. vagy 19.napon van 3napos fagyasztott embrióknál?
Sajnálom! Sok erőt, kitartást Neked!
Szia! Aranyos vagy,hogy érdeklődsz 😊 jól esik 😊 nekem ma jött meg sajnos ,és nem is folytatjuk most,előbb egy jó pszichológust szeretnék keresnu vagyis màr van is időpontom. Idénre el szeretném felejteni a baba dolgot,kérem egy konzultàciós időpontot és januàrba újra megyünk. Mindenkinek sok sikert ,remélem sok csoda van úton 😉😉
Köszi a választ neked és Icsike, neked is. :) Persze nem élem bele magam, csak kíváncsi voltam lehet e esély rá. Örülnék, jól kezdődne az új év. :D Lassan kiderül. Drukkolok mindenkinek. Mi kistesóért jövünk. :)
Köszönöm! Szombaton fogok tesztelni, jó lenne, ha gyorsan telnének a napok. :)
Elvileg minden lehetséges, de nagyon zavar, hogy nincsenek tüneteim, amik bavára utalnának. Semmi. Még a cicifeszülés is elmúlt pár napja. Tegnap mensiszerű görcseim voltak és gyanús, hogy csak a progeszteronpótlás miatt nem jött még meg.
Azt láttam, nagyon jó lett a progeszteronod. :)
Szorítok én is neked. Mkor fogsz tesztelni?
Drukkolok,csajok.nàlam a vérvétel reggelén negatív volt a teszt,vérvétellel kimutatható volt a siker.csak pozitívan.
Drukkolok, még simán pozitív lehet a teszt keddig! Én úgy állok, hogy a vérvétel igazolta, hogy ebben a hónapban volt ovulációm. Ilyenkor már menzesz előtti tüneteket szoktam érezni, de még nincsen, mindenesetre nem merek nagyon reménykedni..
De drága vagy, hogy érdeklődsz. :) Sajnos a tegnapi teszt negatív lett, de én még nem adom fel. Holnap és holnapután csinálok másik tesztet is. Ha negatív lesz, szerdán hívom őket újra és belevágunk a 2. körbe. Lesz, ami lesz.
Te hol tartasz most?
Lucika34, saxoo92, mi újság Veletek?
Sziasztok!
Mi ma kaptunk időpontot a pécsi meddőségi központba, január 22-re. Kicsit speciális az esetünk, ugyanis fagyasztott donorembrióban reménykedünk a párommal, a leírások, ajánlások alapján itt talán lehet rá esélyünk, sajnos mindenhonnan máshonnan elküldtek :(. Van-e valaki, aki hasonló beavatkozásra vár(t) Pécsen, milyen feltételekkel kapott/tak embriót, mennyi ideje várakoznak, illetve mennyit vártak? Minden tapasztalat érdekelne, akár itt, akár privát üzenetben. Drukk mindenkinek a babához! :)
Szia! Igen ez már emelkedettnek számít ha jól tudom, eszerint volt peteérésed!
További ajánlott fórumok: