Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Pecsenye fóliában, parázsban sült krumplival és tojással recept

Pecsenye fóliában, parázsban sült krumplival és tojással recept

A Pecsenye fóliában, parázsban sült krumplival és tojással hozzávalói:
15-20 dkg tarja,
1 krumpli,
1 tojás,
5-7 dkg füstölt szalonna,
2 gerezd fokhagyma,
alufólia és agyag (folyópartból, vakondtúrásból),
só.


A Pecsenye fóliában, parázsban sült krumplival és tojással elkészítési módja:
Disznókarajból csinálom. Tenyérnyi szeletekre vágom, sóval, borssal bedörzsölöm, egy-egy szalonnalevéllel alatta elaprózott fokhagymával betakarom és kétszeresen alufóliába csomagolom. Másik fóliadarabba pedig füstölt szalonna-darabkákkal sós burgonyakarikákat csomagolok. Harmadiknak agyagba tapasztott tojást is készítek elő. Mindhármat egyszerre vagy egymás után parázsban megsütöm. Idejük: tíz-tizenöt, hat-hét és húsz-huszonöt perc.


Kategória: Egytálételek receptjei


A pecsenye fóliában, parázsban sült krumplival és tojással elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook